28 Eylül 2016 Çarşamba

Bridget Jones's Baby (2016)

Bridget Jones'un Bebeği (2016)

Sharon Maguire'in yönetmenliğini üstlendiği Komedi, Romantik türündeki serinin üçüncü filmi olan Bridget Jones's Baby (2016), 14 Eylül 2016 günü vizyona girdi. Senaryosu Emma Thompson, Helen Fielding ve Dan Mazer'a ait olan İngiltere, İrlanda, Fransa, ABD ortak yapımı film 125 dakika sürüyor.
Türkçe ismi Bridget Jones'un Bebeği (2016) olan filmin önemli rollerini Renée Zellweger (Bridget Jones, anne), Colin Firth (Mark), Patrick Dempsey (Jack Qwant), Jim Broadbent (Colin Jones, Baba), Gemma Jones (Pamela Jones, Anne), Emma Thompson (Dr Rawlings) paylaşıyor.

 

Bridget Jones's Baby (2016) Konusu:

Artık 40'lı yaşlarına gelmiş olan Bridget Jones'un (Renee Zellweger) hayatında uzun bir aradan sonra her şey nispeten yolundaymış gibi görünmektedir. Mark Darcy'den (Colin Firth) ayrıldıktan sonra kendini televizyon yapımcılığı işine adamış, başka birşeye kafayı çok takmadan çalışmaktadır. Belki de yıllar sonra ilk kez hayatının mutlak kontrolünü eline geçirmiştir. Ancak bu durum, Darcy'nin 180 derece tersi bir karakterdeki Amerikalı Jack Qwant (Patrick Dempsey) ile tanışana dek sürecektir. Amerikalı'dan etkilenen, ancak Darcy'den de tamamen vazgeçemeyen Jones'un hayatı, katıldığı bir cenazede Darcy ile tekrar karşılaşmasıyla değişir... Aradan bir süre geçer ve hamile olduğunu öğrenir. Tabi, bir sorun daha vardır, bebeğin babasının kim olduğunu bilmemektedir. tt1473832

Bridget Jones Serisinde Bulunan Filmler: 

- Bridget Jones'un Günlüğü (2000)
- Bridget Jones: Mantığın Sınırı (2004)
- Bridget Jones'un Bebeği (2016)

4 yorum:

  1. İleride Bridget Jones'un torunları da çekilir mi çekilir ;) Teşekkürler tanıtım için.

    YanıtlaSil
  2. Tüm seriyi severek izlemistim hatta birden fazla. Bunu da severim sanirim.

    YanıtlaSil
  3. Bu kadın tipini ileri derecede değiştirip kendisine benzemez hale gelmişti, yerine başka birisini oynatmışlar gibi gelecek sanki,merak ettim bak.

    YanıtlaSil
  4. A! Bu bay Darcy bildiğimiz Darcy Colin Firth imiş. Çok merak ettim:) Ama 2016 yılında hayli yaşlanmış Colin, Gurur ve Önyargı'daki gibi değil:( şu yaşlanmak ne kötü şey:( özellikle efsane oyuncular için:( Çok teşekkürler
    Sevgilerimle Zülal'ciğim. :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön