4 Nisan 2016 Pazartesi

Yeniden Başla - Demolition (2015)

Yeniden Başla - Demolition (2015)

Jean-Marc Vallee'in yönettiği ABD yapımı olan Yeniden Başla - Demolition (2015) filmi 8 Nisan 2016 günü seyirci ile buluşacak. Senaryosunu Bryan Sipe'ın kaleme aldığı film Dram, Komedi türlerinde ve 100 dakika sürüyor. Filmin önemli rollerini Jake Gyllenhaal (Davis Mitchell), Naomi Watts (Karen Moreno), Chris Cooper (Phil), Brendan Dooling (Todd Koehler), Polly Draper (Margot) üstleniyor. Diğer rollerde ise Heather Lind, Judah Lewis, Royce Johnson, Wass Stevens yer alıyor. Yapımcılar ise; John Malkovich ve Thad Luckinbill.

Yeniden Başla - Demolition (2015) Poster

Jean-Marc Vallee Filmografisi:

Yönetmenin son yıllarda çektiği filmlere baktığınızda kendinize bir yol haritası çıkarabilirsiniz. Sırf 'Cafe de flore' filmini izlediğim ve sevdiğim için bu filme şans verirdim: Dramları severim...

- Yaban - Wild / 2015 / Biyografi, Dram / 7.1
- Dallas Buyers Club / 2013/ Biyografi, Dram / 8.0
- Cafe de flore / 2011/ Dram / 7.4 - The Young Victoria / 2009 / Biyografi, Dram / 7.3
Jake Gyllenhaal - Demolition (2015)

Yeniden Başla - Demolition (2015) Filminin Konusu: 

Yatırım bankacısı olan Davis, karısını, birlikte yolculuk yaptıkları sırada meydana gelen trafik kazası sonucunda kaybeder. Çok sevdiği eşinin ölümünün ardından yaşadığı acı onu boğmaktadır. Kayınpederi ve patronu olan Phil'in tüm çabalarına rağmen Davis kendini toparlamaz. Davis'in canını sıkan bir yiyecek otomatı onun otomat şirketine şikayet mektupları yazmasına neden olur. Fakat şikayet konulu mektuplar zamanla kişisel itiraflara ve kendi hayatını sorguladığı bir bilançoya dönüşür. Bu mektuplar müşteri temsilcisi Karen'ın dikkatini çeker. Tanışırlar. Karen ve genç oğlu Chris'in yardımıyla Davis, yeni bir başlangıç yapabilmek için sıfırdan başlamak gerektiğine inanmaya başlar.

İmdb Puanı: 7.7 İmdb Linki: tt1172049

Yeniden Başla - Demolition (2015) filminin HD kalitesindeki videosu izlemek isteyenlere film hakkında daha çok fikir verecektir.

1 yorum:

  1. Fransız filmlerine çok önyargılı olduğumu itiraf etmeliyim Zülal'ciğim, (bu arada ben önceki yoruma şaşırıp Zuhal yazmış olabilirim :( çok özür diliyorum ) - neden dersen bir yandan yorum yazarken, bir yandan Bücürük maaav, maavv bağırıyor:)))dikkatimi dağıtıyor kerata:) neyse ama Louis de Funes filmleri bunun istisnası:))en son çok eski bir filmi Catherine Deneuve'ün hatırına bakmıştım çok sıkılmıştım. (Gündüz Güzeli biliyorsun çok da ünlü film), eskiden Şerburg (okunduğu gibi yazdım üşendim:) Şemsiyeleri'ne de bakmıştım ama çok beğenmedim sadece Catherine'sı güzelliği hatırına...:) ama belki şimdi izlesem beğenirim bilemiyorum:) Tanıtım için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön