14 Nisan 2016 Perşembe

Ölüm Treni - Backtrack (2015)

Ölüm Treni - Backtrack (2015) 

15 Nisan 2016 günü vizyona girecek olan Ölüm Treni - Backtrack (2015) filminin yönetmenliğini ve senaristliğini Michael Petroni üstlendi. Avustralya yapımı olan ve 90 dakika süren Dram, Gizem, Gerilim türündeki filmin başrollerinde Adrien Brody (Peter Bower), Sam Neill (Duncan Stewart), Robin McLeavy (Barbara Henning), Bruce Spence (Felix), Jenni Baird (Carol Bower), Chloe Bayliss (Elizabeth Valentine),Olga Miller (Erica George (hayalet) yer alıyorlar.
Film Avustralya, Melbourne'de çekildi.

Ölüm Treni - Backtrack (2015) Afiş

Ölüm Treni - Backtrack (2015) Filminin Konusu: 

Psikolog olan Peter, küçük kızını bir kaza sonucu kaybetmiştir. Yaşadığı suçluluk duygusu ve acının üstesinden gelemeden hasta kabul etmeye başlar. Fakat bir süre sonra hastalarının aslında oldukça tuhaf olduklarını fark eder. Meydana gelen gariplikleri araştırıp parçaları birleştirince hastalarının 20 sene önce aynı gün ölmüş olduklarını fark eder. Hayaletlerle konuşuyor olma gerçeği korkunçtur ve bu duygu, Peter’ı geçmişte saklı kalmış sırları çözmek üzere sürprizlerle dolu bir yolculuğa sürükleyecektir. tt2784936
***
Ölüm Treni - Backtrack (2015) filminin başrolünde oynayan Adrien Brody, 2002 yılı yapımı olan The Pianist filmindeki rolüyle Oscar Ödülü kazanmıştı. Yıldızlar geçidini andıran Büyük Budapeşte Oteli (2014) filminde ise Dmitri rolünde izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Adrien Brody filmleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön