18 Mayıs 2019 Cumartesi

Vizyona Giren Filmler 17 Mayıs 2019

Vizyona Giren Filmler 17 Mayıs 2019

9 filmin vizyona girdiği haftanın yerli filmleri "İçerdekiler", "Ne Olur Gitme" ve "Kim Daha Mutlu" olarak sıralandı. Vizyona Giren Filmler 17 Mayıs 2019 haftasının yabancı filmleri ise "John Wick 3: Parabellum", "Gün Batımı", "Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği", "Lanetli Kapı Paranormal Orman", "Bisikletler" ve "Oyuncaklar Çıldırmış Olmalı" olarak sıralanıyor. Animasyon olan son iki film ise çocuklara yönelik.
Sinemaseverlere iyi seyirler diliyorum.

Yabancı Film

Vizyona Giren Filmler 17 Mayıs 2019 Yabancı

John Wick 3: Parabellum (2019)

2014 yılında başlayan yolculuğuna devam eden John Wick filmlerinin üçüncüsünde, John için öldürme emri çıkartılır. Ölüsünü getirene 14 milyon dolarlık bir ödül verilecektir. John'un peşindeki en belalı düşmanı ise Zero olacaktır. Her hakkı elinden alınan ve yalnız kalan kahramanımızın tek şansı Continental Hotel’in yöneticisi Winston'un, John Wicke’e kaçması için verdiği bir saat süredir.
Detay

Gün Batımı - Napszállta (Sunset) (2018)

Macar sinemasının önemli yönetmenlerinden Laszlo Nemes, sinemaseverleri konusu 1900'lü yılların başında geçen bir filmle buluşturuyor.
Budapeşte'de bulunan ve ebeveynlerine ait şapkacıda çalışmak isteyen Irisz’e, dükkanın yeni sahibi izin vermez. Irisz şehirden ayrılmayı reddedince, Birinci Dünya Savaşı’nın ortasında Budapeşte’de bir başına kalır ve güçlü bir kadına dönüşeceği bir dizi olay yaşar.
Detay

Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği - White As Snow (2019)

Fransa yapımı olan ve Anne Fontaine'in yönettiği filmde ünlü oyuncu Isabelle Huppert yer alıyor.
Güzelliğiyle dikkat çeken genç Claire, babasından kalan bir otelde üvey annesinin yüzünden hizmetçi gibi çalışmaktadır. Üvey annesinin sevgilisi, genç kadına aşık olunca üvey annesi Maud kıskançlığa kapılır. Üvey annesinden kaçan Claire, kendisine bir sığınak bulduğunda 7 prensle karşılaşır. Ve macera başlar.
Detay

Lanetli Kapı Paranormal Orman - Door in the Woods (2019)

Amerikan yapımı olan Korku türündeki filmde, Küçük bir kasabada yaşayan bir aile ormanda ilginç bir kapıya rastlar ve onu evlerine götürüp monte eder. Kapının hayatlarına girmesiyle evde garip olaylar olmaya başlar. Kapıyı bulmalarının ardından türlü şanssızlıklarla hayatı kötüye gitmeye başlayan aile, kapının sırrını merak eder... Karanlık gerçekler onları beklemektedir.
Detay

Bisikletler - Bikes (2018)

İspanya yapımı olan Animasyonda, şirin ve güzel bir şehirde yaşayan bisikletlerin, şehirlerini motorlu bisikletlerden korumak istemelerinin ardından yaşadıkları maceraları izleyeceğiz.
Detay

Oyuncaklar Çıldırmış Olmalı - Uglydolls (2019)

Çorap kuklaların eğlenceli hikayesinin anlatıldığı Animasyon filminde, Uglyville kasabasında yaşayan Uglydolls halkı daimi bir mutluluk içinde yaşamaktadır. Moxy, enerjik ve özgür ruhlu oluşuyla dikkat çekmekte ve meraklı yapısı onu kasabanın diğer tarafındaki dağın ardına sürüklemektedir. En yakın arkadaşıyla birlikte bu merakını gidermek üzere yola koyulan Moxy, buldukları şehir karşısında adeta büyülenir! Fakat oyuncakların geleneksel eğitim gördüğü ve mezun olmalarının ardından kendilerine sevecen bir sahip aramaya başladıkları bu şehir, pek de göründüğü gibi değildir.
Film, güzellik, mükemmel olma gibi konuları irdeliyor ve güzel şarkılarıyla dikkat çekiyor.
Detay

Yerli Film

Vizyona Giren Filmler 17 Mayıs 2019 Yerli

İçerdekiler (2018)

Hüseyin Karabey'in yazıp yönettiği İçerdekiler filminde 6 aydır gözaltında bulunan bir öğretmenin, komiserin sebep yokken karısıyla açık görüşe izin vermesinin ardından yaşananlar anlatılıyor.
Detay

Ne Olur Gitme (2019)

Yüksel Torun'un yönettiği Ne Olur Gitme, 60'lı yaşlarına gelen kiralık bir katilin geçmişini arkada bırakma çabası ve ardından yaşananları perdeye getiriyor
Detay

Kim Daha Mutlu (2019)

Hakan Haksun'un yazıp yönettiği Komedi türündeki Kim Daha Mutlu? adlı yerli filmde Mutluluğun sırrını evlilikte arayan Bilge, nikah masasına oturmak üzere olan kuzeni Şükran ve her ikisinin gözünde mükemmel bir evliliğe sahip olan Aylin yaşadıkları anlatılıyor.
Detay

3 yorum:

  1. Bloğlar sayesinde çok çabuk haberdar oluyoruz teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende teşekkür ediyorum, bir süre yazamadım. Bu aralar günceli yakalamaya çalışıyorum.
      Hayırlı günler dilerim.

      Sil
  2. Masumiyetin Dayanılmaz Çekiciliği filmi konu olarak ilgimi çekti.. Masalları hatırlatması hoş.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön