16 Nisan 2024 Salı

Tutsak Abigail - Abigail

Tutsak Abigail - Abigail (2024)

Tutsak Abigail - Abigail (2024) filminin konusu bir ailenin kızını kaçırma gibi büyük bir hata yapan bir grup suçlunun etrafında dönüyor. Seyirciyi tüyler ürpertici bir yolculuğa çıkarmayı hedefleyen 2024 yapımı korku-gerilim filminin yönetmenliğini Matt Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett ikilisi üstlendi. Filmin Giancarlo Esposito, Dan Stevens ve Kathryn Newton gibi güçlü oyunculardan oluşan bir oyuncu kadrosu bulunuyor. Kadroda ayrıca geçtiğimiz yıl ölen Euphoria dizisinin genç oyuncusu Angus Cloud'da rol alıyor.

UIP Türkiye dağıtımı ile sinemalara gelecek olan Abigail 19 Nisan 2024 günü seyirciyle buluşacak. Film Dünya sinemalarıyla aynı günlerde ülkemize geliyor.

Tutsak Abigail - Abigail (2024) Poster

Tutsak Abigail - Abigail (2024) Konusu:

Bir grup suçlu, yeraltı dünyasının güçlü bir figürünün 12 yaşındaki balerin kızını kaçırırlar. 50 milyon dolarlık fidyeyi almak için yapmaları gereken tek şey, kıza bir gece göz kulak olmaktır. İzole bir malikanede, kızı kaçıranlar giderek artan dehşet içinde birer birer azalmaya başlar ve malikanede normal olmayan küçük bir kızla kilitli kaldıklarını keşfederler.

Tutsak Abigail - Abigail (2024) Kathryn Newton

Vizyon Tarihi: 19 Nisan 2024

Diğer Adı: Abigail / Yönetmen: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett / Senaryo: Guy Busick, Stephen Shields / Görüntü Yönetmeni: Aaron Morton / Müzik: Brian Tyler / Dağıtımcı: UIP Türkiye / Stüdyo: Universal / ABD / 2024 / Süre: 109' / Korku, Gerilim / Derecelendirme:

Oyuncu Kadrosu:
Kathryn Newton (Sammy rolünde)
Dan Stevens (Frank)
Melissa Barrera (Joey)
Alisha Weir (Abigail)
Kevin Durand (Peter)
Giancarlo Esposito (Lambert)
Angus Cloud (Dean)
William Catlett (Rickles)
Matthew Goode

2 yorum:

  1. Güzel bir gerilime benziyor, fragmanını izleyim, merak ettim. Teşekkürler. 😊

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön