25 Nisan 2024 Perşembe

Dublör - The Fall Guy

Dublör - The Fall Guy (2024)

Eskiden filmlerde dublörlük yapan David Leitch'in yönettiği başrollerini Ryan Gosling, Emily Blunt ve Aaron Taylor-Johnson'ın paylaştığı Dublör - The Fall Guy, sakatlanan ve sonrasında toparlanmaya çalışan dublör Colt Seavers'ın hikâyesini anlatıyor. 1980'lerin aynı adlı televizyon şovu The Fall Guy'dan ilham alan film, dublörleri ve film ekibinde yer alan ekranda yüzlerini görmediğimiz çalışanları aşkla seyirciyle tanıştırıyor. Araba kovalamacası, dövüş ve diğer tehlike içeren sahneleri göreceğimiz film Bullet Train'den bile iyi olabilir...

David Leitch'in yönettiği filmler arasında, Aksiyon türlerindeki Deadpool 2, Atomic Blonde, Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw ve son olarak Bullet Train bulunuyor. Ryan Gosling ve Emily Blunt'ın iyi bir ikili oluşturduğu filmin diğer başrol oyuncusu Aaron Taylor-Johnson'ın adı yeni James Bond adayı olarak basında yer bulmuştu.

Dağıtımını UIP Türkiye'nin üstlendiği Dublör (2024), 26 Nisan 2024 günü sinemalara geliyor.

Dublör - The Fall Guy (2024)

Filmlerde dublörlük yapan Colt ciddi şekilde yaralanınca mesleği bırakır. Eski arkadaşları aracılığı ile filmi gişe başarısı yakalayan eski sevgilisi Jody Moreno'nun yönettiği filmin yıldızının kaybolmasıyla ara verdiği dublörlüğe geri dönen Colt kayıp yıldız Tom Ryder'ı aramaya koyulacaktır.

Vizyon Tarihi 26 Nisan 2024

Süre 126 dakika
Türü Dram, Aksiyon
IMDB 7.4
Yönetmen David Leitch
Senaryo Drew Pearce
Görüntü Yönetmeni Jonathan Sela
Müzik Dominic Lewis
Sinema Dağıtım UIP Türkiye
Stüdyo Universal
Ülke ABD
Derecelendirme 10+ 13A

'Dublör' Oyuncu Kadrosu:

Ryan Gosling (Colt Seavers rolünde)
Emily Blunt (Jody)
Aaron Taylor-Johnson (Tom Ryder)
Hannah Waddingham
Teresa Palmer
Lee Majors
Stephanie Hsu
Winston Duke

1 yorum:

  1. oooo yakışıklı yeni bond umuz da var :) keira knighthley in anna karenina filminde bu yeni bond vardı da ya demiştim bu ne yakışıklılık böyle :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön