2 Kasım 2017 Perşembe

Macera Günlükleri: Sihirli Adaya Yolculuk (2017)

Macera Günlükleri: Sihirli Adaya Yolculuk (2017)

Sinemalarda bir hafta aradan sonra yeni bir Animasyon filmi vizyona giriyor. Hindistan yapımı olan Animasyona kaynaklık eden çocuk bilim serisi, Oscar Onur Ödülü (1992) sahibi Bangladeşli yönetmen Satyajit Ray'e ait. Macera Günlükleri:  Sihirli Adaya Yolculuk (2017) adını taşıyan 3 boyutlu filmde, 9 ve 12 yaşındaki iki kardeşin kaşif olan babalarını arayışları ve yaşadıkları maceralar anlatılıyor.
Macera Günlükleri: Sihirli Adaya Yolculuk (2017) Poster
 Vizyon Tarihi: 3 Kasım 2017
Orjinal Adı: The Shonku Diaries A Unicorn Adventure / Yönetmen: Kamal Bansal / Senaryo: Simon Jowett / Dağıtımcı: Bir Film / Hindistan / 2017 / Süre: 84' / Animasyon, 3D

Macera Günlükleri: Sihirli Adaya Yolculuk (2017) Konusu

İngiltere'de yaşayan 9 yaşındaki Mo ve 12 yaşındaki Melody'nin babası Willard, arkasında ipuçları bırakmış bir halde ortadan kaybolur. Hazine avcısı ve Kaşif olan Willard'ın yakın arkadaşı olan Hint bilim adamı ve mucit olan Profesör Shonku iki çocuğun yardımına koşar. Yanlarına robot yardımcıları Robo'yu alarak hep birlikte Himalayalar'a oradan Nepal'deki buzullara yolculuk yaparlar. Profesörün icatları yardımıyla gökyüzünde görünmeyen bir duvarın ardında bulunan Sihirli Ada isminde bir yere ulaşırlar. Cenneti andıran bu ada dinazor, ejderha ve boynuzlu atları barındırmaktadır.
Ancak ekibimiz gökyüzündeki Sihirli Ada'da Willard'ı ararken peşlerine gözünü hazine hırsı bürümüş Franzotti takılmıştır.

2 yorum:

  1. Sevdiğim tür çizgi filmler:)))Çok teşekkürler.
    Ben sayfanın sağında It's A Wonderful Life'ı gördüm, ama tıklayınca çıkmıyor, resme tıklayınca da başka sayfa çıkıyor. O filme bayıldım ben, çok güzeldi çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şahane hayat filmini İMDB toq 250 yazımın linkini verdim. Linkte 30 yüksek imdb puanlı film var. İzleyip yorum yazacağım. Ama henüz yorumlara başlamadım.
      Film hakikaten güzeldi. İyi ki izlemişim dedim. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön