21 Eylül 2017 Perşembe

Kaçış Odası - Escape Room (2017)

Kaçış Odası - Escape Room (2017)

Korku filmlerini seven ve eğlenceli olacağını düşünerek gittikleri kaçış odasında, hayal ettiklerinden fazlasını bulan 4 gencin başından geçenlerin anlatıldığı filmi Peter Dukes yazıp yönetti. Amerikan yapımı olan Korku türündeki Kaçış Odası - Escape Room (2017) filmi 22 Eylül 2017 günü vizyona giriyor.
Escape Room (2017)
Kaçış Odası - Escape Room (2017)
Vizyon Tarihi: 22 Eylül 2017
Orjinal Adı: Escape Room / Yönetmen - Senaryo: Peter Dukes / Görüntü Yönetmeni: Pierluigi Malavasi / Müzik: D.E. Christensen / Dağıtımcı: Bir Film / ABD / 2017 / Süre: 86' / Korku
Oyuncu Kadrosu
Christine Donlon (Jess), Randy Wayne (Jeff), Matt McVay, Ashley Gallegos, Hayley Goldstein, Taylor Piedmonte, Skeet Ulrich (Brice), Sean Young (Ramona)

Kaçış Odası - Escape Room (2017) Konusu

Korku filmlerini tutkulu bir şekilde seven Ben ve Jeff isimli gençler sevgililerini de ikna ederek bir eğlence turu düzenlerler. Amaçları Los Angeles'ın en iyi kaçış odalarından birinde vakit geçirmektir. Dört genç 55 dakika süren bu oyunda tehlikeli detaylarla dolu karanlık bir odada ipuçlarını bulup oradan çıkmaya çalışacaktır. Bilmedikleri ise odanın içerisinde zincirlerle duvara bağlı, maskeli ve eli makaslı beşinci bir kişinin olduğudur!!! tt5748392

1 yorum:

  1. Hiiii...çok gerilimli..asmalı, kesmeli değilse ve sonunda mutlu bitiyorsa izlemek isterim ama yeğenim de yanımdayken mazallah rüyama girmesin:)))
    Çok teşekkürler Zülal'ciğim. Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön