14 Ağustos 2017 Pazartesi

The Hunter's Prayer (2017)

Avcı'nın İntikamı (2017)

Avcı'nın İntikamı (2017)
Jonathan Mostow'un yönettiği Gerilim, Aksiyon türündeki The Hunter's Prayer (2017) filminde, öldürmek üzere gittiği genç kadına yardım eli uzatan kiralık bir katil konu ediliyor. Aksiyon filmlerinde görmeye alışık olduğumuz kovalamaca sahneleri, çatışma, yakın plan dövüş sahneleri filmde karşımıza çıkan unsurlar arasında. Avcı'nın İntikamı (2017) filminde sorunlu eski asker / kiralık katil rolünü ise Sam Worthington canlandırıyor.

Vizyon Tarihi: 18 Ağustos 2017
Orjinal Adı: The Hunter's Prayer, For the Dogs / Yönetmen: Jonathan Mostow / Senaryo: John Brancato, Michael Ferris, Kevin Wignall (Roman Yazarı) / Görüntü Yönetmeni: José David Montero / Müzik: Federico Jusid / Dağıtımcı: Chantier / ABD, Almanya, İspanya / 2017 / Süre: 91' / Gerilim, Aksiyon
Oyuncular
Sam Worthington (Lucas rolünde), Odeya Rush (Ella), Allen Leech (Richard Addison), Eudald Font (Sergio), Verónica Echegui (Dani), Amy Landecker (Banks, FBI Ajanı)

Avcı'nın İntikamı Konusu (2017)

The Hunter's Prayer (2017), Allen Leech filmde kötüyü temsil ediyor.
Kiralık katil olan Lucas genç bir kadın olan Ella'yı öldürmek üzere görevlendirilir. Ancak Lucas, Ella ile karşı karşıya geldiğinde merhameti ağır basar ve tetiği çekmeyi başaramaz. Ailesi suikast sonucu öldürülen ve sıra kendisine gelen Ella, Lucas'la birlikte hareket etmeye başlar. Her ikisi de hayatta kalma mücadelesi verirken gerçek suçluları bulup intikam almayı düşünmektedir. tt2674358

4 yorum:

  1. Konu ilginçmiş, bir kiralık katilin aslında öyle merhametli davranması gerçekçi olmasa da kurgu olunca oluyor:))))kesinlikle izlemek isterim. Benzer bir film hikayem var benim ama yarım kalmıştı. Benimkinde kiralık katil bir kadındı, genç, güzel bir kadın. Bu arada sana sözüm vardı, Karpuz Apartmanı 12. bölüm için Halim ve Zeynep'in gençlikleriyle ilgili iki sahne daha çizdim, umarım yeterli olur olmazsa söyle...:)
    Çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genç kızı oldurememesi filmde bir sebebe dayandirilmis. Spolier olur diye yazmadım o kismini:)
      Yazdığınız senaryoda karakterler yerli miydi diye bir soru geldi aklıma. Yerli kadin kiralık katil pek duyulnamış bir karakter çünkü. Yazılmışsa bile ben bilmiyorum en azından.
      Mesajınızı okuyunca hemen Karpuz Apartmani'na uğradım. İlave sahneler hoşuma gitti. Çiftin geçmişleri kafamda iyice canlanmış oldu böylece. :)
      Teşekkür ediyorum Mujde Abla, sevgiler diliyorum. :)

      Sil
  2. Hemen izleme listeme aldım. Konusunu beğendim çünkü
    Teşekkürler paylaşımın için

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön