15 Ağustos 2017 Salı

The Hitman's Bodyguard (2017)

Belalı Tanık (2017)

Başrollerini Ryan Reynolds ve Samuel L. Jackson'ın paylaştığı filmde, Komedi ve Aksiyon bir arada izleyiciye sunuluyor. Yönetmenliğini Patrick Hughes'ın üstlendiği The Hitman's Bodyguard (2017) filmi 18 Ağustos 2017 günü vizyona giriyor.
Belalı Tanık (2017)

Telaşlı bir koruma görevlisini canlandıran Ryan Reynolds'a eşlik eden Samuel L. Jackson ise korunmaya ihtiyacı olan kritik öneme sahip bir tanığı canlandırıyor. Bu ikili arasındaki diyalogların eğlenceli olduğunun reklamının sıkça yapıldığını söyleyelim. Kadroda yer alan diğer bir isim olan Selma Hayek ise tanığın karısı rolünü üstleniyor.
Belalı Tanık (2017) filmini izleyecek olanlar 1992 yapımı olan "The Bodyguard" filmine yapılan göndermelere tanık olacak. Whitney Houston'ın seslendirdiği The Bodyguard filminin ünlü şarkısı "I Will Always Love You" sürprizlerden biri olarak karşımıza çıkacak.

Vizyon Tarihi: 18 Ağustos 2017
Orjinal Adı: The Hitman's Bodyguard / Yönetmen: Patrick Hughes / Senaryo: Tom O'Connor / Görüntü Yönetmeni: Jules O'Loughlin / Müzik: Atli Örvarsson / Dağıtımcı: Pinema / ABD / 2017 / Süre: 118' / Komedi, Aksiyon
Oyuncu Kadrosu
Ryan Reynolds (Michael Bryce rolünde), Samuel L. Jackson (Darius Kincaid), Elodie Yung (Amelia), Salma Hayek (Sonia Kincaid), Gary Oldman (Vladislav)

Belalı Tanık (2017) Konusu

Belalı Tanık (2017)
The Hitman's Bodyguard (2017) Samuel L. Jackson ve Selma Hayek
Dünyanın en iyi korumalarından olan Michael Bryce başarısız olduğu önemli bir görevden sonra daha düşük seviyeli kişisel koruma görevi yapmaya başlar. Michael'ın ajan olan eski kız arkadaşı Amelia, Lahey Adalet Divanı'nda tanıklık edecek olan bir suikastçiyi koruma görevi almasını sağlar. Michael'in eski düşmanı olan bu tanık Darius Kincaid'ten başkası değildir. Cani bir diktatöre karşı mecburi bir tanıklık yapacak olan Darius'un peşine, onu yok etmek isteyen diktatörün adamları takılmakta gecikmez. Lahey yolculuğu aksiyon dolu geçerken Michael, tam anlamıyla bir baş belası olan Darius'u korumanın hiç kolay olmadığını anlayacaktır. tt1959563
,

2 yorum:

  1. Severim böyle aksiyonu bol filmleri, izlemek isterim, Bodyguard'a göndermeler ise güzel olmalı, rahmetli annemle Kadıköy'de izlemiştik:((((Çok teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim burada izlemişsiniz :) İlk fark ettiğim gönderme fragmandaki şarkıydı. İkincisi ise filmin afişinde yer alıyor. Kevin Costner nasıl Whitney Houston'ı afişte kucağına almışsa, The Hitman's Bodyguard filminde de Ryan Reynolds Samuel L. Jackson'u kucağına almış. Ancak ben farklı afiş kullanmayı tercih ettim.
      Samuel L. Jackson'un aksiyonlarını sevmesem de Ryan Reynolds'un filmleri güzel oluyor.
      Ben teşekkür ediyorum , sevgiler diliyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön