8 Ağustos 2017 Salı

Science Fiction Volume One: The Osiris Child (2016)

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı (2016)


Avustralyalı yönetmen Shane Abbess 2011 yılında yapımını üstlendiği Yaşam Şifresi (Source Code) isimli filmle hafızalarda yer etti. Aksiyon, Gizem, Korku türlerinde filmler çeken yönetmen bu kez Bilim-Kurgu türünde bir filmle seyircinin karşısına çıkıyor. 11 Ağustos 2017'de vizyona girecek olan Science Fiction Volume One: The Osiris Child (2016) filmi, insanların uzayda kolonileştiği bir tarihte geçiyor. Distopik ve yaratıklı film meraklılarının hoşlanacağı filmin başrollerinde Daniel MacPherson ve Kellan Lutz oynuyor.

Vizyon Tarihi: 11 Ağustos 2017
Orjinal Adı: Science Fiction Volume One: The Osiris Child / Yönetmen: Shane Abbess / Senaryo: Shane Abbess, Brian Cachia / Görüntü Yönetmeni: Carl Robertson / Müzik: Brian Cachia / Dağıtımcı: Bir Film / Şirket: Fabula Films / Avustralya / 2016 / Süre: 95' / Bilim-Kurgu, Aksiyon, Macera
Oyuncular: 
Kellan Lutz (Sy Lombrok), Daniel MacPherson (Kane Sommerville), Isabel Lucas, Luke Ford, Rachel Griffiths, Temuera Morrison, Teagn Croft (İndi/çocuk oyuncu)

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı (2016)

Teknolojinin gelişmesiyle insanlar başka gezegenlerde yaşamaya başlamış, kolonileşmiştir. Kolonilerden birini yöneten Exor isimli dev bir şirket hapishanede biyogenetik deneyler yapmaktadır. Deneylerde yarattığı mutasyona uğramış asker yaratıkları ise isyanları engellemek için ayrıca artan nüfusu dengelemek amacıyla kullanmaktadır.
Daniel MacPherson ve Isabel Lucas
Exor için pilotluk yapan Kane yaptığı hatalar yüzünden sürgündedir. Boşanmış ve bir kızı olan Kane, Exor'un yaratıklarla gerçekleştireceği insanları yok etme planlarını öğrendiğinde harekete geçer. Tek kızı olan İndi tehlikenin ortasındadır. Kane, kızını ve insanları kurtarmak için tesadüfen karşılaştığı geçmişi esrarengiz bir kaçak olan Sy Lombrok ile işbirliği yapar. Sy'a kızını kurtarmasına yardım etmesi karşılığında kolonilerde bulunan gizli bir yerde sığınma hakkı önerir. Kurtarma operasyonu için ise sadece 22 saatleri bulunmaktadır. tt4536768

4 yorum:

  1. Osiris sözcüğünü görünce Mısır ile ilgili sandım, yaratıklı filanmış, severim bu tür filmleri. Çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Ben sevemedim bu tür filmleri, evin geneli de pek tercih etmiyor....

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön