30 Mayıs 2017 Salı

Wonder Woman (2017)

Wonder Woman (2017)

Zeki ve insanüstü yeteneklerle donatılmış Amazon Prensesi Diana, yaşadıkları yerin yakınına düşen uçak pilotunun anlattıklarından sonra onunla birlikte medeniyete doğru yelken açar...
Patty Jenkins'in yönettiği Wonder Woman (2017) filminde, çizgi roman kahramanı Wonder Woman'ı canlandıran Gal Gadot'ya, Chris Pine eşlik ediyor. 2004 yılında İsrail'de "Miss Israel" seçilen ve modellik yapan Gal Gadot, Wonder Woman karakterini daha önce "Batman v Superman: Adaletin Şafağı (2016)" filminde canlandırmıştı.

Vizyon Tarihi: 2 Haziran 2017
Yönetmen: Patty Jenkins / Senaryo: Allan Heinberg / Görüntü Yönetmeni: Matthew Jensen / Rupert Gregson-Willia/ ABD / 2017 / 141' / Macera, Fantastik, Aksiyon, 3D, IMAX
Oyuncular: Gal Gadot, Robin Wright, Chris Pine, David Thewlis, Danny Huston, Lucy Davis, Connie Nielsen, Ewen Bremner, Elena Anaya
Wonder Woman (2017) Ewen Bremner, Chris Pine

Wonder Woman (2017) Konusu

Güçlü bir savaşçı olmak için eğitilmiş olan Amazon'un Prensesi Diana (Gal Gadot), yaşadıkları gizli adaya, uçağı düşen ve baygın olarak ulaşan Steve Trevor'un anlattıklarından sonra önemli bir karar verir. Steve Trevor (Chris Pine) ona ada dışındaki dünyayı tehdit eden savaştan bahsetmiştir.
Wonder Woman (2017) Danny Huston
Savaşı sona erdirmeye çalışan bir casus olan Steve'e, savaşı durdurabileceğine inanan Prenses Diana destek verir. Adadan birlikte ayrılarak Medeniyete yelken açarlar. Prensesin tropik adadan sonra yaşayacağı ve insanlığı kurtaracağı yer, demir ve camın hüküm sürdüğü bir dünya da olacaktır. tt0451279
Wonder Woman (2017)  Gal Gadot, Chris Pine
Zaman zaman Gal Gadot ve Chris Pine arasında geçen esprili diyalogların filmin daha rahat ilerlemesini sağladığı söyleniyor.
Wonder Woman (2017), Robin Wright
Wonder Woman (2017) filmi sinemalarda 3D ve IMAX seçenekleriyle izlenebilecek.

13 yorum:

  1. İzlenmeye değer görünüyor, mutlaka izleyeceğim =) Zaten DC sinema evrenine az çok hakimim seviyorum da umarım beğenirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakikaten bir kocaman bir evren yarattılar. Bu filmde bahsi geçmiyor ama komşu kahramanlar Prenses Diana'ya yardım ederler mi diye merak içindeyim. :)
      Seyri güzel olur diye düşünüyorum.

      Sil
  2. Böyle filmleri severim, eminim hiç sıkılmam izlerken. Çok teşekkürler. :) Daha eski tarihli buna benzer film vardı o da süperman'a benzer harika bir kadındı. Ama onun da ismi aynı mıydı unuttum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyiciyi sıkmamak için biraz espri biraz aksiyon harmanlayıp enjekte ediyorlar. Bu tur filmleri aşırı catisma sahneleri yoksa bende severek izliyorum. :)
      Süpergirl vardı,Supermen'in kadın versiyonu olarak. Onun dizisini takip edememiştim.
      Ben teşekkür ediyorum. Hafta arası çok müsait olamıyorum Müjde abla ancak cevap verebildim. :)

      Sil
  3. Amazonları seviyorum zaten yani hayatta kaçırmam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film yazısını 'Samsun Amazon Köyü' yazınızı okuduktan sonra hazırladım. Postu hazırlarken söz Turkiye'ye gelir mi diye baktım ama film Amazonları bir adaya konuslandirdi.:)
      Wonder Woman filminin fragmanını izledim. Vakit geçirmek için güzel bir film izlenimi edindim.:)

      Sil
    2. Keşke yorumlara yanıt gelince bildirim gelse :) Her neyse filmdeki hayali Themyscira adasının Samsun civarında olduğu söyleniyor, tabi Samsun ada değil ve gene de filmde Steve Trevor'ın casusluk yaptığı yerde Türk bayraklarını görmek mümkün DC Comics sponsoru THY sağolsun :)

      Sil
  4. Bari sağ memesini kapatsalardı. Amazon kadınlarının sağ memesi yoktur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amazon kadinlarinin memeyi savaşmaya engel gormeleri çok ilginç geldi bana. Siz yazınca google'dan baktım. Rahat ok atmak için kesiyorlarmis!

      Sil
  5. Cumartesi günü gidiyorum. Bakalım ne olucak iyi bir şey bekliyorum iyi olsun inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benmeczup'ta Wonder Woman'ın izleyen yorumunu okudum. Yazısının bir yerinde 'ayakları yere basan film' diye bahsetmiş.
      Umarım seveceğim bir film olur, iyi vakit geçirirsin Mayıscığım.
      Arada bir gözünü kırpmayı unutma :))

      Sil
  6. Filmi izledim..Bence DC evrenin şimdiye kadar ki en iyi filmi..Hatta evreni kurtaran film diye anılacaktır ileride. Karmaşık değil basit ve ilgi çekici..Diyaloglar ayrıca güzel...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film hakkında yapılan yerli yabancı yorumlara rastladıkça okuyorum. Bir iki ufak nokta dışında beğenilen bir film ortaya çıkarmışlar.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön