26 Eylül 2019 Perşembe

Annem

Annem

Yönetmenliğini Mustafa Kotan'ın üstlendiği Dram türündeki yerli film Annem 20 Eylül 2019 günü vizyona girdi. Sevilen oyuncu Sumru Yavrucuk'un 'anne' rolünde olduğu filmde bir anne ve kızının hikayesi anlatılıyor. Annem filminin finalinde seyirciler Candan Erçetin'in seslendirdiği 'Annem' şarkısını da dinleme şansı bulacak.

Annem (2019) Poster
Sinema seyircisi yönetmen Mustafa Kotan'ı çocuklara yönelik filmleriyle tanıyor. Yakın zamanda vizyona giren ‘Konuşan Hayvanlar’  ve 2015 yılı yapımı ‘Köstebekgiller: Perili Orman’ filmine ait bilgilere site içinden ulaşabilirsiniz.

Annem (2019) Konusu:

Nazlı, annesinden utanan ve bir an önce ondan kurtulmak isteyen genç bir kızdır. Nazlı'nın annesi ise, kızı için her şeyi yapmayı göze alan, imkânsızlıkları mümkün kılmaya çalışan fedakâr bir kadındır. Üniversiteyi kazanması ile doğup büyüdüğü köyden, kurtulmak istediği annesinden ayrılan Nazlı, geçen onca yılın ardından uzaklaştığı annesine ve köyüne geri dönmeye karar verir.

Annem (2019) Fragman

Vizyon Tarihi: 20 Eylül 2019
Yönetmen: Mustafa Kotan  / Senaryo: Ayşe Balıbey, Evren Erdoğan, Bener Karaçor / Görüntü Yönetmeni: Ersan Çapan / Müzik: Uğur Ateş / Dağıtımcı: CGV Mars D. / Yapım: HANN / Türkiye / 2019 / Süre: 110' / Dram

Oyuncu Kadrosu:
Sumru Yavrucuk, Özge Gürel, Sercan Badur, Tuna Orhan, Itır Esen, Fatma Toptaş, Fulya Özcan, Zuhal Acar, Tuğçe Karabayır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön