12 Nisan 2019 Cuma

Haftanın Filmleri 12 Nisan 2019

Haftanın Filmleri 12 Nisan 2019

5'i yerli 5'i de yabancı olmak üzere 10 yeni film 12 Nisan 2019 haftasında sinemalara geldi ve salonlarda izleyicisini beklemeye başladı.

Yabancı Film

Haftanın Filmleri 12 Nisan 2019 Yabancı

Altın Eldiven - Der goldene Handschuh (The Golden Glove) 2019

Fatih Akın'ın yönettiği Altın Eldiven filminde 1970'li yıllarda Altın Eldiven adlı bardan seçtiği kadınları evine davet edip öldüren seri katil Fritz Honka'nın yaşamından bir kesit sunuluyor. 4 kadını öldüren Honka'yı filmine konu eden Fatih Akın bu filmiyle 2019 Berlin Film Festivali'nde Altın Ayı için yarışmıştı. Filmin derecelendirmesi 18+ olarak belirlendi.
Detay

Şipşak Aile - Instant Family (2019)

Mark Wahlberg ve Rose Byrne'ın başrolde olduğu filmde, çocukları olmayan bir çift 3 çocuğu birden evlat edinme kararı alır. Birbirlerine alışma sürecinin kök söktüren cinsten zor, bir yandan da keyifli olması aileyi aile olma yolunda olgunlaştırır. Bu zorlu süreçte profesyonel yardım da alan çiftin yaşadıkları farklı yaşlarda çocukları olan ailelerin yaşadığı sorunlarla benzer görünüyor.
Komedi ve Dramın bir arada olduğu Amerikan yapımı aile filmini Sean Anders yönetiyor.
Detay

Hellboy (2019)

Cehennemden gelen canavar görünümlü esprili kahraman Hellboy, arkadaşlarıyla birlikte bir büyücüye karşı dünyayı bu beladan kurtarmaya girişir. Çizgi romandan sinemaya aktarılan Hellboy karakterini David Harbour canlandırıyor. Film IMAX salonlarında gerçeğe yakın görüntülerle izlenebilecek. Fantastik aksiyondan hoşlananlar izlemeyi düşünebilirler.
Detay

After (2019)

Üniversite birinci sınıfında okuyan genç Tessa'nın istikrarlı hayatı, gizemli bir adam olan Hardin Scoot ile tanışmasının ardından köklü bir değişime uğrar. Kitap uyarlaması olan film Anna Todd'un 2013 yılında Wattpad'de After adıyla yayımlanan romanından sinemaya aktarıldı. Hero Fiennes Tiffin ve Josephine Langford'ın ana karakterleri canlandırdığı film 18+ derecelendirmesine sahip Romantik Dram türünde bir yapım olarak seyircinin karşısına çıkıyor.
Detay

Büyük Macera - The Big Trip (2019)

ABD, Rusya yapımı olan Animasyon, yanlışlık sonucu bebek bir pandaya sahip olan ayı MicMic'in pandayı asıl ailesine ulaştırmaya çalışırken yaşadığı maceraları perdeye getiriyor.
Detay

Yerli Film

Haftanın Filmleri 12 Nisan 2019 Yerli

Kardeşler Brothers (2018)

Ömür Atay'ın yönettiği, yurt içi ve yurt dışı festivallerde gösterilen dram türündeki Kardeşler filmi bir namus cinayeti nedeniyle hapis yattıktan sonra çıkan genç bir adam ve ağabeyi arasında yaşanan çatışmayı konu alıyor. İki kardeşi canlandıran Yiğit Ege Yazar ve Caner Şahin bu rolleriyle Adana Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanmışlardı. Halen devam eden İstanbul Film Festivali'nde Ulusal Yarışma filmi olan Kardeşler ödül şansını devam ettiriyor.
Detay

Mazlum Kuzey & Kuddusi 2: La! Kasada Para Var!

Önder Açıkbaş'ın yönettiği ve başrolünde oynadığı Mazlum Kuzey 2 filminde, uzayda okey masası kuran ancak astronot olarak Bağcılar'daki mahallesinden arkadaşlarını seçince doğal olarak kavgayla sonuçlanan bir Mazlum Kuzey macerası anlatılıyor. İşlerin ters gitmesinin ardından Mazlum'un karısı kaçırılır ve devreye dayısı olan Kuddusi girer. Komedi türündeki film 2015 yılında gösterilen Mazlum Kuzey filminin devamı niteliğini taşıyor.
Detay

Çınar (2018)

Gerçek bir yaşam öyküsünden sinemaya uyarlanan filmin yönetmenliğini Mustafa Karadeniz üstleniyor. Sarıkamış ilçesinde çekilen filmde, Yürüme engeli bulunan 8 yaşındaki bir çocuğun ve ailesinin yaşadığı zorluklar perdeye geliyor.
Detay

Kapı (2018)

Kadir İnanır'ın Mardin'den Berlin'e göçen Süryani bir ailenin reisini oynadığı filmde ona Vahide Perçin eşlik ediyor. Erdal Beşikçioğlu'nun da rolü olan filmin konusu şöyle; Mazide kalan bir olaya ait yeni bir haber gelince Mardin'e dönen ve orada terk edilmiş köyleri ile karşılaşan aile evlerinin kapısının sökülmüş olduğunu görür. Geçmişin acı hatıralarının canlanması bir yana ahşap kapı ustası olan aile reisi çalınan kapısının peşine düşer.
Detay

Aşgar Cin Vadisi (2019)

Yahya Al'ın yönettiği Korku türündeki filmde Antik Frig Vadisi’nde keçi çobanlığı yapan Mahsun’un gördüğü garip kabuslar sonucu yaşadığı ürpertici olaylar anlatılıyor.
Detay

1 yorum:

  1. Şipşak aile filmi güzele benziyor Zülal'cim. Haftanın filmi bu olsun. :) Çınar filmi de ilgimi çekti:) Teşekkürler.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön