20 Mart 2023 Pazartesi

22 Mart 2023 Vizyona Giren Filmler

Klasik olarak cuma günleri sinemalara gelen filmlerin aksine hafta ortasında iki filmin gösterimi yapılacak. 22 Mart 2023 vizyona giren filmler listesinde iki film yer alıyor. Çarşamba günü serinin dördüncüsüyle John Wick'i canlandıran Keanu Reeves'i "John Wick: Chapter 4" ile beyazperde de göreceğiz. Filmin süresi bir hayli uzun. Diğer yapım ise şarkıcı Louis Tomlinson'un çıkardığı solo albümler sonrasına dair bir belgesel olan "Louis Tomlinson: All of Those Voices" filmi.

John Wick 4 - John Wick: Chapter 4 (2023)

Keanu Reeves'in başrolde olduğu yapım, başına koyulan ödülle onlarca kiralık katile karşı savaşan John Wick'in, özgürlüğünü elde etmek için Yüksek Şura'ya karşı mücadelesini anlatıyor... Yapım, 2014, 2017 ve 2019 yılında çekilen John Wick filmleri arasında en uzun süreye sahip olması açısından dikkat çekiyor.

"John Wick 4" Oyuncu Kadrosu: Keanu Reeves, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada, Ian McShane, Bill Skarsgård

Diğer Adı: John Wick: Chapter 4 / Yönetmen: Chad Stahelski / Senaryo: Michael Finch, Shay Hatten / Görüntü Yönetmeni: Dan Laustsen / Müzik: Tyler Bates, Joel J. Richard / Dağıtımcı: CJ ENM / Şirket: BG Film / ABD / 2023 / Süre: 169 dakika / Gerilim, Suç, Aksiyon / tt10366206 / Derecelendirme: 16+

Louis Tomlinson: All of Those Voices (2023)

İngiliz-İrlandalı müzik grubu One Direction'ın bir üyesi olan Louis Tomlinson, iki solo albüm çıkarmıştı. Film, grup üyesinin solo sanatçılığına doğru aldığı yolda yaşadığı zorlukları ve zaferleri takip ediyor. Sanatçının 2022 Dünya Turu'nun kamera arkasını gözler önüne sererken izleyiciye günümüz hızlı dünyasında müzisyen olmanın nasıl bir şey olduğuna dair bir bakış açısı kazandırıyor. Yapım, ilk albümü "Walls"ın beğeni toplayan çıkışından bu yana ve 2022'de liste başı olan "Faith In The Future" albümünün yaratılışını Louis Tomlinson anlatımıyla belgeliyor.

"Louis Tomlinson: All of Those Voices" filminin yönetmeni olan Charlie Lightening, ödüllü rock belgeseli 'As It Was'ın yapımcılığını üstlenmişti.

Oyuncu: Louis Tomlinson / Yönetmen: Charlie Lightening / Dağıtım-İthalat: CGV Mars D. / İngiltere / 2023 / Süre: 108 dakika / Belgesel / tt26675252 / Derecelendirme; 16+

14 yorum:

  1. John Wick ilgi çekici görünüyor. Bayağı uzunmuş da, aksiyonseverler keyfini çıkarabilir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle keyfini çıkaracağız :) Bu seriyi seviyorum ve seveni de oldukça fazla. Çok teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. john wick i artık defalarca izlerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keanu Reeves bir başka, inşallah uzun yıllar film çeker de izleriz hep birlikte :)

      Sil
  3. Jwick'i bekliyorum bakalım neler izleyeceğiz 🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. John Wick 4 Son zamanlarda heyecanla beklediğimiz filmlerden, 169 dakikanın güzel geçeceğine dair umutluyum. :)

      Sil
  4. John Wick serisine başlamak istiyorum.Sanırım güzel bir zaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk filmleri sevmiştim ben. John Wick köpekleri de seviyor. Ön bilgi olarak bunu söyleyebilirim. :) Çok teşekkürler.

      Sil
  5. Sosyal medyada John Wick filmiyle ilgili birçok paylaşım gördüm. Hala izlememiş olan azınlık arasındayım. :))
    Merak ediyorum ama fırsat olmadı bir türlü. Belki yeni filmin etkisiyle başlarım seriye diye düşünüyorum. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  6. Selamlar, John Wick filmleri silahların konuştuğu filmlerden, aksiyon sevenler için ilaç gibi :)
    Çok teşekkür ediyorum. :)

    YanıtlaSil
  7. Vizyona erken girmelerinin bir sebebi var mı acaba, merak ettim.

    Bu arada İstanbul Film Festivali'nin programı açıklanmış. Onlar hakkında bir yazı yazacak mısın veya bunlar mutlaka izlenmeli diye düşündüklerin var mı? :) 1-2 filme baksam mı diyorum. Ben Oscar döneminde RRR'ın orijinal versiyonu niye hiçbir yerde yok diye ortalığı katmıştım ya, o orijinal versiyonuyla galalarda 2 seans yayınlanacakmış bu arada :D 3 saatlik filmi 21.30 seansına koymak nedir yahu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında John Wick 4, 24 ünde cuma günü yayınlanacaktı. Sonradan 22 sine çektiler. Filmi ilk izleyen 10 civarı ülke arasına girdik. Dağıtımcıların politikalarını çok bilmiyorum. Bazen rakip film oluyor pastayı paylaşmak istemiyor erteliyorlar. Bazen de piyasanın sıcaklığını ölçüyorlar. Konu benim için de bir muamma :) İnanır mısın daha İstanbul FF nin programına bakmadım bile. Ama yerli filmleri yıl içinde çok karşıma çıkacaklarını bildiğimden hepsini yazıyorum. Sen böyle söyleyince Santa Barbara FF yi peşinden de Berlinale'yi yazmaya yeltendiğim geldi aklıma. Ama deprem olunca tek film yazabilmiştim. Onu da aklıma getirdin. Yayınlarım.
      RRR konusundaki sitemin yönetmeninkini bile geçmiş olabilir :)) Telaguca dilindeydi değil mi? Aklımda öyle kalmış. Fakat seans saati hakikaten talihsizlik yaşatacak cinsten. Ama bir yandan da ödül aldı. Kaçmaz...

      Sil
    2. Karşıma çıkan tweetler programın iyi olduğunu söylüyor hep, konuklar da göz dolduran cinsten bu sene. Keşke bu kadar pahalı olmasa da hepsine gidebilsek. Şartlar araştırıp sahiden buna gitmeye değer diyeceklere gidebilmeye el veriyor en fazla :( Yazarsan hepsini okurum, festival filmlerini ben Oscar'dan daha çok seviyorum ona eminim artık :)

      Evet film Teluguca, içinde İngilizce sahneler de var. Ama filmin hakları öyle kötü satılmış ki Telugucasını satın alan streaming firması İngilizce hakları Netflix'te diye o kısımlara dublaj geçmek zorunda kalıyor. Bluray'i falan da yokmuş. Yani orijinal halini izlemenin tek yolu sinema gösterimleriymiş. Öğlene falan koysalardı kesin alırdım bilet ama şimdi canım pek istemiyor, İstanbul'da toplu taşıma da sıkıntı oluyor zaten 12'den sonra. Bela oldu bu film bana, yönetmene sesimi duyurabilsem de bana özel bir kopya gönderse bari :D

      Sil
    3. YouTube'da T24'te festival direktörü Muammer Brav'la yapılan festival söyleşini izledim. RRR'den öyle heyecanla bahsetti ki. Büyük ekranda izlenmesi gereken filmlerden dedi ve sinema salonlarında kalkıp oynayanları örnek vererek konuyu da ballandırdı :) Orada öğrencilere gündüz seansı biletlerin 10 TL den satılacağını öğrendim. Ama 21:30 seansları buna dahil değilmiş. Biraz etrafı kokladım. Filmler hakkında sadece başlıklarla da olsa yazı yazsam faydası olur mu bilemedim. Biletler satılıp bitmiş bile olabilir şu an.

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön