2 Kasım 2017 Perşembe

Jigsaw (2017)

Testere: Jigsaw Efsanesi (2017)

Diğer ülkelerde Cadılar Bayramı kutlamalarına denk gelecek şekilde vizyona giren Jigsaw (2017) adlı film Türkiye'de 3 Aralık 2017 günü gösterime giriyor. Sonu ölümle biten tuzaklı oyunlara tekrar merhaba diyeceğimiz filmin yapımcılığını Korku filmleriyle tanınan James Van yapıyor. Filmin yönetmenliğini ise Peter Spierig ve Michael Spierig ikilisi üstleniyor. +18
Testere: Jigsaw Efsanesi (2017)
Jigsaw (2017) Poster
Vizyon Tarihi: 3 Kasım 2017
Orjinal Adı: Jigsaw, Saw 8, Saw: Legacy / Yönetmen: Peter Spierig, Michael Spierig / Senaryo: Josh Stolberg, Pete Goldfinger / Görüntü Yönetmeni: Ben Nott / Müzik: Charlie Clouser / Dağıtımcı: TME Films / Yapımcı : James Wan / ABD, Kanada / 2017 / Süre: 91' / Korku, Suç, Gerilim, Gizem
Oyuncular
Matt Passmore (Logan Nelson rolünde), Tobin Bell (Jigsaw / John Kramer), Callum Keith Rennie (Dedektif Halloran), Hannah Emily Anderson (Eleanor Bonneville), Mandela Van Peebles (Mitch), Laura Vandervoort (Anna), Brittany Allen (Carly), Paul Braunstein (Ryan)

Jigsaw (2017) Konusu

Şehirde vahşice seri cinayetler işleniyordu ve her biri orjinal korkunçlukta olan cinayetlerdeki tüm kanıtlar tek bir kişiyi işaret ediyordu: John Kramer. Ama bu nasıl olabilirdi? Jigsaw olarak bilinen John Kramer, on yıl önce ölmüştü! tt3348730  +18

7 yorum:

  1. Geçen gün bir reklam afişinde 'testere efsanesi' diye görünce kafam otomatik olarak oraya döndü. Yıllarca testereye 'bu da izlenir mi, vahşet, korku, rezalet, mümkün değil, bir de kaçıncıyı çektiler inanamıyorum' dedikten sonra tavsiye üzerine başlayıp tüm seriyi tek solukta izleyen bir hayranı olarak yıllarca bu filmi 'korku ve vahşet' olarak küçülttüğüm için kendime kızmıştım! Meğer nasıl güzel bir 'seri'ymiş testere! Seri izlenmesi gereken bir zeka örneği!
    Bu sebeple elbette afişe kitlendim :)
    Sende de görünce hemen geldim :)
    Ama bu klasik testereden farklı sanırım değil mi Zülalcim? Burada kurbanlar üzerinden gidiyor yanlış anlamadıysam? Sanki testere kokulu bir seri katil mi var ki? Bakalım... Biraz yorum biriksin :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağınıkcığım fragman bana yetti de arttı bile, değil ki filmlerini izleyeyim. :))
      Film Saw 8 olarak geçiyor. 8 film çekilmişse bir bildikleri vardır diye düşünüyordum ki yorumun bu düşüncemi destekliyor.
      Bu bölümde dedektifler, oynanan tuzaklı oyunlar, ilgili ilgisiz kurbanlar var. Bu filmle, aradan geçen 7 yıldan sonra eski filmleri anımsatmayı da hedeflemişler sanıyorum.
      Anlamak için izlemek lazım :) Teşekkür ediyorum :)

      Sil
    2. Zülal!!! İnan bak ben hayatta izleyemem böyle sahneleri! Hatta ‘nasıl izliyorlar ne anlıyorlar, Allahım bir de serisini çekmişler’ diye diye bık bık gezdim etrafta. Sonra arka arkaya serisini izlediğimde dedim ki ‘bu nasıl bir zeka’ doğru duydun. Hem de bir sene arayla çekilmiş bu filmler. Bak, benden sana tavsiye, benim gibi yap, sayılı kanlı sahnede gözünü kapat ve testere serisini izle :) Film Gündemi’ni elinde tutan biri bu dehayı kaçıramaz!!!! Bak bunu korku ve kan izleyemeyen biri yazıyor ;D kanlı sahnelerini hiç izlemedim gözümü kapattım 🙈 Aynı kişiden çıktığı için 8’i de izlicem evet evet 🙈 Başka film izlemem bunu izlerim! Şapka çıkarırım!

      Sil
  2. ooooooo jigsaw mu döndüüüüü oyyyyy süpeeer duymamıştııım :) son günlerde iki iyi film izledim. farklı türlerde. submarine (2010), shot caller (2017) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Submarine ve Shot Caller'in fragmanlarına baktım hemen ikisi de hoşuma gitti. :)
      Jigsaw'da katliam var! Fragman ne fenaydı öyle. Dayanamıyorum böyle filmlere. Film sayısını yakında 1 düzineye tamamlarlar artık :))

      Sil
  3. Daha gecen ay bloga yazi girmistim Saw serisini anmistim "Efsane" diye..Allahimmmmmm mutluluktan geberiyorum suanda😂Oglani birakabilecegim birileri olsa sinemaya gidip izleyecegim😓Ama nete dusmesine beklemek zorundayim.(Bu arada Almanyada vizyonda film)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogunda yazdıklarını takip ediyorum ve genelde korku filmleri yazılarına rast geldim :) Bu yüzden mutluluğunu tahmin edebiliyorum Büşracığım. :)
      Umarım Jigsaw'ı kısa zamanda izleme şansı bulursun.
      Bazı filmlerin vizyon tarihlerine Avrupa olarakta bakıyorum. Özellikle Türklerin yoğun olduğu Almanya, Avusturya ve Fransa göz attığım ülkeler. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön