28 Kasım 2017 Salı

Flatliners (2017)

Çizgi Ötesi - Flatliners (2017)

Kalbimiz durduktan sonra neler yaşandığını görme/bilme merakı üzerine kurulu olan Flatliners (2017) adlı film 1 Aralık 2017 günü vizyona giriyor. Yönetmenliğini Niels Arden Oplev'ın üstlendiği Bilim-Kurgu gerilimi olarak nitelenebilecek film bundan 27 yıl önce çekilen Flatliners (1990) filminden de sürpriz bir oyuncuyu, Kiefer Sutherland'ı konuk ediyor. Oyuncu kadrosunda dikkat çeken diğer iki isim ise Ellen Page ve Diego Luna.
Çizgi Ötesi - Flatliners (2017)
Flatliners (2017) Poster
Çizgi Ötesi - Flatliners (2017) filminde, ölüm ötesi merakını yaşayan ve bunu araştırıp tecrübe etmek isteyen 5 tıp öğrencisinin gizlice yaptığı deneyler izleyicinin karşısına getiriliyor.

 Vizyon Tarihi: 1 Aralık 2017
Orjinal Adı: Flatliners / Yönetmen: Niels Arden Oplev / Senaryo: Ben Ripley / Görüntü Yönetmeni: Eric Kress / Müzik: / Dağıtımcı: Warner Bros. / Yapım: Sony Pictures / ABD / 2017 / Süre: 108' / Dram, Korku, Bilim-Kurgu
Oyuncu Kadrosu
Ellen Page (Courtney), Diego Luna (Ray), Kiefer Sutherland (Dr Barry Wolfson), Nina Dobrev (Marlo), Kiersey Clemons (Sophia), Charlotte McKinney (Bisikletli Kız), James Norton (Jamie), Madison Brydges(Tessa), Jacob Soley (Alex)

Çizgi Ötesi - Flatliners (2017) Konusu

Flatliners (2017) Ellen Page ve Nina Dobrev
Tıp öğrencileri Courtney, Ray, Marlo, Jamie ve Sophia, ölümden sonra neler olduğunu merak eden beş tıp öğrencisidir. Trinity Emmanuel Hastanesi'ndeki rekabet nedeniyle çok tehlikeli bir deney yapmaya kalkışırlar. Birbirlerinin kalbini kısa süreliğine durdurarak, öldüklerinde ne olacağını deneyimlerler. Önceleri kısa sürelerle kalplerini durduran öğrenciler süreyi gittikçe uzatmaya başlar. Süre uzadıkça ilk yaşadıkları pozitif heyecan yerini halüsinasyonlara ve paranormal olaylara bırakacaktır. tt2039338

12 yorum:

  1. Güzel olabilir, bir bakmak lazım bu filme...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 90 yılı çevrimini izlediğim için filmin ana hatlarını biliyorum. Vakit geçirmek için fena bir film değil...

      Sil
  2. Ühüüüüüü.. yaşlandım yaaa ..... 1990 ı sinemada izledim ben hla hatırlıyorum yuh fosil gibi oldum ühüüüü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hususta yalnız değilsiniz :)
      İz bırakan bir filmdi, anımsamamak mümkün değil. :)

      Sil
  3. eskisi ne güzel film yiaaa. bi de son yazıma bi bakınsanaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmi tv de izlemistim. Unutulmazlarim arasındadır...
      Uğradım ama tekrar uğrayacağım deeptone, haftayı kapatamadım bir türlü. Kartal Avcisi'ni beğenmene sevindim.😊

      Sil
  4. Zülal! Ben izlemedim sanırım 90 yapımını!! Ama ben izlemeliyim bunu!!! Ama ben bunu izlemeden durmamalıyım tam benlik! Bayıldım fragmanına!
    Ama önce migrenim geçmeli ;.(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 90 yapımı olan filmde Kiefer Sutherland, Kevin Bacon, Julia Roberts gibi şimdinin ünlü oyuncuları yer alıyor. O yıllarda rüzgarına kapıldığımız bir filmdi...
      Geçenlerde birisiyle tanıştım Dağınık. Sohbet sırasında bir tanıdığının Almanya'dan getirttiği bir spreyi burnuna ya da yüzüne sıkarak migrenini rahatlattığından bahsetti. Kendisine de getirtmiş, o da kullanmış. İyi geldi diye anlattı. Tanıştım dediğim adam yaşlı, sağlık sorunları yüzünden İstanbul'a gelmiş biriydi. Şimdi Ankara'ya dönmüştür herhalde.
      Migrenden bahsedince bu konuşmayı paylaşmak istedim. Yaşlı amca bu spreyi hangi yıl kullandı, yaygın bir ilaç mıdır, sen kullandın mı, adını duydun mu bilmiyorum. Faydası olur diye paylaşmak istedim.

      Sil
    2. Çok sağol Zülalcim. Acaba benim de daha önce kullandığım sprey mi? İçin de nane yağı da olan? Türkiye’de de bulmuştum da bir süredir üretilmiyormuş ama içeriğindeki bitkilerden kendim naçizane yapma niyetindeyim ;D nane yağı gibi rahatlatıp ağrıyı hafifletiyor...
      Acaba onun kullandığı da öyle bir şey mi?
      Paylaştığın ve unutmadığın için çok teşekkür ederim ❤️ Olur da ismini hatırlarsan yazarsan da sevinirim ❤️
      Sevgiler

      Sil
    3. Ben bu ara direksiyon dersi aldım. Sonra hastalandım ara verdim. Şimdi son bir ders daha alıp bitireceğim. Bu bahsettiğim amca son dersime girecek olan hocanın babası oluyor. O günkü konuşmamızdan anladığım bu spreyi yıllar önce kullandığı yönündeydi... Hocaya sorarım. Babasına sorar. Nane yağı diye de tarif ederim. İnşallah isim konusunda sonuç alabilirim.
      Dağınıkcığım senin yapacağın olay eczacılığa giriyor galiba. Eski eczacılar kendileri hazırlarmış ilaçları. Aynı onlar gibi. İnşallah başarılı olursun. :) Sevgiler diliyorum bende.

      Sil
    4. Evet tam olarak ona giriyor ve mesleğimden pek de uzak olmuyor ne dersin :D Evet eskiden ‘müstahzar’ denen hazır ilaçlar bu kadar çok değildi ve ‘havan eczacılığı’ yaygındı... Hey gidi.. Her şeyin hazırı makbul artık değil mi? Rahatı seviyoruz :) İnşallah oranlarını tuttururum Zülalcim.
      Diğer yayında yorumunu gördüm. Sana yaptıkları şey için üzüldüm, sen de bu kadar iyi olmasaydın en yapalım :)) ama benim için ne olur üzme kendini, beni unutmayıp bunu yazmış olman bile beni yeterince mutlu etti zaten ❤️ Sonucunu sana bildiririm mutlaka :)))
      Çok teşekkür ederim arkadaşım, iyi ki varsın ❤️❤️❤️

      Sil
    5. Hımm benim hayal ettiğim mesleği yapmıyorsun o vakit... Havan eczacılığından bende nasiplendim. Uzun yıllar önceydi.
      Umarım başarılı olursun. :) Bu arada Flatliners filmi Metascore tarafından yılın en kötü 15 filmi arasına seçilmiş. Hazır bu başlığın altındayken not düşeyim dedim. Sevgiler diliyorum Dağınıkcığım :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön