11 Ekim 2017 Çarşamba

Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017)

Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017)

Christopher Landon'ın yönettiği Korku, Gizem, Gerilim türündeki Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017) adlı filmde, gecesi korkunç bir sonla biten aynı günü  defalarca yaşayan liseli bir kızın başına gelenler anlatılıyor.
Happy Death Day (2017)
Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017) Poster
Zaman döngüsüne hapsolma konusunu işleyen, genç oyuncuların yer aldığı Happy Death Day (2017) orjinal isimli filmde, Jessica Rothe defalarca ölen Tree karakterini, Israel Broussard ise Tree'ye yardım etmeye çalışan arkadaşı Carter Davis'i canlandırıyor.
Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017) Türkçe Fragmanı

Vizyon Tarihi: 13 Ekim 2017
Orjinal Adı: Happy Death Day / Yönetmen: Christopher Landon / Senaryo: Scott Lobdell ve Christopher Landon / Görüntü Yönetmeni: Toby Oliver / Müzik: Bear McCreary / Dağıtımcı: UIP / ABD / 2017 / Süre: 96' / Korku, Gerilim, Gizem
Oyuncu Kadrosu
Jessica Rothe (Tree Gelbman rolünde), Israel Broussard (Carter Davis), Ruby Modine (Lori), Rachel Matthews (Danielle), Charles Aitken (Gregory), Phi Vu (Ryan Phan)

Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017) Konusu

Happy Death Day (2017)
Ölüm Günün Kutlu Olsun (2017) Jessica Rothe
Lisede okuyan Tree Gelbman doğum gününü kutladığı günün gecesinde maskeli biri tarafından öldürülür. Ancak öldüğü gecenin sabahında uyanır ve aynı günü tekrar yaşamaya başlar. Her günün sonunda farklı şekillerde ölen Tree, bu zaman döngüsünden kurtulabilmek için arkadaşı Carter'dan yardım alarak kendi cinayetini çözmeye çalışır. tt5308322

2019'da vizyona giren Ölüm Günün Kutlu Olsun 2  filminin bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. 

6 yorum:

  1. Eskiden gerilim filmlerini çok severek izlerdim. Zamanla tahammül gücümüz azalıyor sanırım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ölüm günün kutlu olsun filminin fragmanını iki üç kez izledim. Gerilim ve korku adına hiç bir şey hissetmedim. Aksiyon gibi algıladım bu filmi.
      Benzer tarzda izlenen filmlerin sayısı arttıkça katlanılmaz olmaya başlıyorlar size katılıyorum. Benzer duyguları bende Romantik çerez diye tabir ettiğim filmler karşısında yaşıyorum.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine yanlış seçeneğe basıp yanlışlıkla yorumunuzu sildim :(
      Filmin kahramanı artık çektiğim acılar yeter ölmek istiyorum dese bile ölemiyor. Ölümlerden ölüm bile beğenemiyor.
      Fragmanı izlediniz mi bilmiyorum, bana korkutucu gelmedi. Dehşet uyandıracak kanlı görüntüler var mıdır onu bilemiyorum ama.
      Özür diliyorum, teşekkür ediyorum Müjde Ablacığım :)

      Sil
  3. Supernatural'in bu konulu bir bölümü vardı. Dean öldükçe gün sıfırlanıyordu ve her seferinde farklı bir şekilde ölüyordu. Bana o bölümü hatırlattı. Konusu güzel, film beğenilirse izlerim ama evde izlerim. Sinemada izleyebileceğimi sanmıyorum :-)

    YanıtlaSil
  4. Bu sene de amma korku filmi yaptı!
    Zaman döngüsü filmleri ilgimi çekiyor. İzlemeye çalışacağım.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön