18 Ekim 2017 Çarşamba

Aşka Geldik (2017)

Aşka Geldik (2017)


Muharrem Özabat'ın yönettiği Türkiye Azerbaycan ortak yapımı olan Aşka Geldik (2017) adlı filmde başrolleri Metin Yıldız ve Şener Kökkaya paylaşıyor. Komedi türündeki filmde, kendi kabuğuna çekilmiş bir köyde yaşayan Şükrü'nün, araştırma için köye gelen heyetin yaptığı konuşma sonrasında değişen hayatı anlatılıyor.

Vizyon Tarihi: 1 Aralık 2017
Yönetmen: Muharrem Özabat / Senaryo: Hasan Aliev ve Muharrem Özabat / Görüntü Yönetmeni: Mahir Gül / Müzik: Gen Müzik Yıldıray Gürgen / Dağıtımcı: FFD / Yapım: 34 Film Prodüksiyon / Türkiye, Azerbaycan / 2017 / Süre: 95' / Komedi
Oyuncu Kadrosu
Metin Yıldız, Şener Kökkaya, Ferda Amin, Gönül Dilan, Muhlis Asan, Ali Tutal, Yakup Yavru, Faruk K

Aşka Geldik (2017) Konusu

Türkiye'nin ücra bir köyünde kendi halinde yaşayan, dünyadaki olaylarla ilgisi olmayan köy halkının hayatı muhtarlığa gelen telefonla değişir... Telefonla geleceği bildirilen, başında bir profesörün bulunduğu Alman heyeti köye gelip kahvede bir konuşma yapar. Konuşulanlar köylüleri etkiler.
Aşka Geldik (2017) Metin Yıldız ve Şener Gökkaya
Şükrü, karısı öldükten sonra verdiği söz nedeniyle evlenmemiş, kayınpederi ile aynı evde yaşamaya devam etmiştir. Evin günlük işlerini yapıp hizmet eden Şükrü'nün hayatı köye gelen heyetin konuşmasından sonra değişir. Köyün erkekleri aynı evde yaşayan Şükrü ve kayınpederi Habib'in yaşantısını pür dikkat takip etmeye başlamıştır.

Muharrem Özabat'ın Yönettiği Filmler

2017 Aşka Geldik (Komedi)
2016 Bir Şey Değilim (Komedi)

4 yorum:

  1. Gerçekten güldürüyor mu acaba pek emin olamadım. Ne kadar çok romantik komedi yapılıyor, benim Perilerin Armağanı'nı kaç yere gönderdim bir sonuç alamadım. Aklıma o geldi. :(( Neyse, emeğine sağlık Zülal'ciğim. Çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmde İki erkeğin aynı evde kalması köyün diline dolanıyor. Filmi bu çatı üzerine kurmuşlar gibi. Bir de sevdalık durumları var... Her filmin hitap ettiği bir kesim var. Ben şahsen çok merak edemedim bu filmi.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Bu ara nete türk filmi gelmiyor umarim kisin daha çok olur.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Popüler filmleri programa alıyorlar galiba...
      İnşallah diyorum. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön