14 Eylül 2017 Perşembe

The Son of Bigfoot (2017)

Kocaayak ve Oğlu (2017)

İnsan benzeri bir hayvan olan 'Kocaayak' efsanesini bilmeyen yoktur. Ayak izlerinin kocaman oluşu nedeniyle "Kocaayak" adı verilen ve ormanda yaşayan bu yarı insan yarı hayvan yaratıklara, Amerikan halk masallarında ve filmlerinde sıkça rastlanmaktadır. Kocaayak efsanesi bu kez Avrupa yapımı bir Animasyon filmiyle karşımıza çıkıyor.

Kocaayak ve Oğlu (2017)
The Son of Bigfoot (2017) Poster

Ortak yönetmenler Ben Stassen (Robinson Crusoe-2016 yönetmeni) ve Jeremy Degruson tarafından CGI tekniği kullanılarak yapımı gerçekleştirilen The Son of Bigfoot (2017) filminde, Kocaayak'ın oğlu Adam'la tanışıyoruz.
Kocaayak ve Oğlu (2017) filmi, ormanda macera yaşayan baba ve oğlunun ilişkisini kimi zaman espriler eşliğinde anlatıyor. 15 Eylül 2017 günü gösterime girecek olan Animasyon, çocuklar kadar büyüklerinde ilgisini çekeceğe benziyor.

Vizyon Tarihi: 15 Eylül 2017

Orjinal Adı: The Son of Bigfoot / Yönetmen: Ben Stassen, Jeremy Degruson / Senaryo: Cal Brunker, Bob Barlen / Müzik: Puggy / Dağıtımcı: Mars Dağıtım / Fransa, Belçika / 2017 / Süre: 92' / Animasyon / tt5715410

Orjinal Seslendirme

Christopher L. Parson (Bigfoot), Lukas Rieger, Bob Barlen, Cinda Adams (Waitress), Joey Camen (Ayı)

Kocaayak ve Oğlu (2017) Konusu

13 yaşında olan Adam, uzun süredir kayıp olan babasıyla ilgili gizli bir sırrı keşfeder. Babasını aramak için maceralı bir yolculuğa çıkan Adam amacına ulaşır. Ancak babasının Kocaayak ismiyle bilinen bir orman yaratığı olduğunu öğrendiğinde önceleri bu durum hiç hoşuna gitmez. Adam'ın babası özel güçlere sahiptir ve DNA'sının peşinde olan Hair Co. adında bir şirketten, kendisini ve ailesini koruyabilmek için ormanda saklanmaktadır.

Kocaayak ve Oğlu (2017) Animasyon
The Son of Bigfoot (2017)

Baba oğul birbirlerinden uzak kaldıkları zamanları telafi etmeye çalışırken, Adam'ın da özel yetenekleri olduğunu keşfederler. Hayvanlarla konuşabilen Kocaayak ve Adam'ı büyük bir tehlike beklemektedir. Hair Co. şirketinin kötü niyetli yetkilileri Adam'ı takip etmiş ve gizlendikleri yeri bulmuştur.

2 yorum:

  1. Konusu çok güzel, çok ilginç, bayılırım böyle filmlere mutlaka izlemek isterim. Umarım Netflix'e gelir. Çok teşekkürler, sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Netflix büyük bir platform. Yayınlarla diye düşünüyorum. :)
      Sevgiler diliyorum. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön