12 Eylül 2017 Salı

Korkacak Bi'Şey Yok (2017)

Korkacak Bi'Şey Yok (2017)

Burak Donay'ın yönettiği Korkacak Bi'Şey Yok (2017) isimli yerli film 15 Eylül 2017 günü vizyona giriyor. Komedi türündeki filmin konusu Edirne Uzunköprü'de geçiyor.

Korkacak Bi'Şey Yok (2017) Poster

Korkacak Bi'Şey Yok (2017) Konusu

İstanbul, Hasanpaşa'da voliyi vurmanın peşinde olan bıçkın, biraz da fırıldak semt delikanlısı Seko, arkadaşlarıyla anlaşıp bir tatil düzenler. Paralı arkadaşları Serkan'a yol ve konaklama masrafları için yüklü bir para verir. Seko seyahat organizasyonunu yapamadan, borçlu olduğu kumar mafyasına parayı barbut oynayarak kaptırır. Rahmetli dedesinin "En kıymetli hazinem" deyişi aklına parlak bir fikir getirir. Seko'nun yeni planına göre rota Edirne Uzunköprü'ye çevrilir. Yolda başlarına gelen tuhaf ve komik olaylar, kumar mafyasının da peşlerinde olduğu grubun yaşadığı macerayı içinden çıkılmaz bir hale getirir. İstanbul'lu fırlama gençler, Trakya'nın neşeli ve samimi insanları ile beraber bol kahkahalı ve eğlenceli bir maceraya doğru yelken açar.

Korkacak Bi'Şey Yok (2017)

Burak Donay Filmografisi

1969 doğumlu Burak Donay'ın yönettiği 4 sinema filmi bulunuyor.
2017 Korkacak Bi'şey Yok (Komedi)
2016 Gölge (Dram, Gerilim)
2015 Ot (Dram)
2014 Ceza (Macera)
Vizyon Tarihi: 15 Eylül 2017
Yönetmen: Burak Donay / Senaryo: Serhat Özev / Görüntü Yönetmeni: Ercan Işık / Dağıtım: MC Film / Dağıtım: GSA Film / Türkiye / 2017 / Süre: 96'/ Komedi
Oyuncular

Burak Aydın (Seko), Ahu Seda, İbrahim Vurmaz, Rukiye Gül, Özgür Esat Şentürk, Neslihan Şen, Alkım Çetin, Sedef Erdoğdu, Eda Karagedik, Ahmet Yavuz Kaya, Ceylan Yalın

4 yorum:

  1. Burak Donay'ı ilk defa burada duydum, 4 filmi varmış. Belki bu ilk izlediğim filmi olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yönetmenin özellikle 'Ot' filmini merak ediyorum. Bende inşallah onu izleyebilirim. Teşekkür ediyorum. ☺

      Sil
  2. Komedi filmlerine ihtiyaç var.Umarım gerçekten güldürüyordur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gülmeye ihtiyacımız var, düşüncenize katılıyorum. Korkacak bi şey yok filminin fragmanını izledim ama açıkçası pek gülemedim. Ama filmin çekildiği mekan ilgimi cekti:)
      Teşekkür ediyorum.😊

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön