25 Ağustos 2017 Cuma

Terminator 2: Judgment Day 3D (1991)

Terminator 2: Mahşer Günü 3D (1991)

James Cameron çektiği Terminatör serisi filmlerinin en ses getireni olan 4 Oscar Ödüllü Terminator 2: Judgment Day 3D (1991) filmi 26 yıl aradan sonra yeniden sinemalara geliyor. Filmde Arnold Schwarzenegger ve Linda Hamilton başrolde oynuyor. İlkinde kötü adamı oynayan Schwarzenegger, bu filmde Linda ve oğlunun koruyuculuğunu yapıyor. Film, 25 Ağustos 2017 günü 3D olarak restore edilmiş formatıyla sinemalarda vizyona giriyor.
Terminator 2: Mahşer Günü 3D (1991) Fragman

Vizyon Tarihi: 25 Ağustos 2017 
Orjinal Adı: Terminator 2: Judgment Day 3D, Terminator 2 / Yönetmen: James Cameron / Senaryo: James Cameron ve William Wisher Jr. / Görüntü Yönetmeni: Adam Greenberg / Müzik: Brad Fiedel / Dağıtımcı: Bir Film / ABD / 1991 / Süre: 137' / Bilim-Kurgu, Aksiyon
Oyuncu Kadrosu
Arnold Schwarzenegger (Terminatör), Linda Hamilton (Sarah), Edward Furlong (John Connor, 10 yaş), Robert Patrick (T-1000), Joe Morton (Miles Dyson)

Terminator 2: Mahşer Günü 3D Konusu (1991)

Terminator 2: Mahşer Günü 3D (1991)
Terminator 2: Judgment Day 3D (1991) Linda Hamilton ve Edward Furlong
1997 yılında robotlar bilinç kazanıp nükleer bir saldırı yaparak 3 milyar insanın ölmesine sebep olur. Sağ kalanlar ise robotlarla savaşmaya devam eder. Sarah Connor ilk filmde kendisini öldürmek isteyen Terminatör'den kurtulmuş ama bu kez hastaneye kapatılmıştır. Nükleer savaşın yakında olacağını bilen Sarah yetkilileri buna bir türlü inandıramaz... Sarah'nın oğlu John Connor artık 10 yaşındadır ve koruyucu bir ailenin yanında kalmaktadır...
Terminator 2: Mahşer Günü 3D (1991)
Terminator 2: Judgment Day 3D (1991) Robert Patrick
2029 yılında robotlarla savaşmaya devam eden ve lider olan John Connor 1997 yılına, Skynet'in faaliyete geçmesinden önceki ve kendisinin henüz 10 yaşında olduğu zamana koruyucu bir robot gönderir. Bu robot bir zamanlar annesini öldürmeye çalışan Terminatör'ün bir üst modelidir. Aynı zaman dilimine Skynet'te bir robot gönderir. John Connor'ı öldürmeye programlı T-1000 adını taşıyan robot ve Terminatör arasında bir mücadele başlar. Kazanan dünyanın kaderini belirleyecektir. tt0103064
Hemen üstte bulunan videoda, 1991 yapımı "Terminatör 2" filmi ile 3 boyutlu restorasyon sonrasındaki Terminator 2: Mahşer Günü 3D (1991) filminin görüntülerinin karşılaştırması yapılmış.

12 yorum:

  1. Ah, çok severim. Ama ençok ilkini sevdim, ilkini unutamam özellikle hani robot kolu icat eden zenciyi öldürmek zorunda kaldılar ya, (zamanda geçmişe giderek), baktılar adamcağız masum, çocuğu var, karısı var, öldüremediler vazgeçtiler ve her şeyi anlattılar o zaman adam ikna oldu onlara yardım ettiydi. Çok tempoluydu, hop oturdum, hop kalktım izlerken.

    Çok teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahsettiğiniz bölümü bende çok sevdim. :) OscarLara tescillenmiş bir başarısı var. Bundan 2 ay kadar önce ikinci ya da üçüncü kez izledim. Arnold S.nin Terminator serisinde en çok sivrildigi bölümdü.
      Ben teşekkür ediyorum Mujde abla:)

      Sil
  2. Sahi bir de yine ilk filmde, çocuğun annesini deli sanıp tımarhaneye kapattılar, orada o kadının sabrı, güçlü olmak için spor yapışı filan, sonunda kaçması...çok heyecanlıydı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmde güçlü bir kadın karakter yaratılmış. Çelik gibi bir iradesi var. Özenilesi diyorum:)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Görüntüler çok iyi olmuş. :) Son bir yıldır restore edilip sinemalarda yeniden gösterilen film sayısında artış var.

      Sil
  4. En sevdiğim Terminator. Anısı da var bende. Can'la yeni çıkmaya başlamışız. O, ben okul arkadaşım Any ve kardeşim bu filme gittik. Kardeşimle Any sürekli muhabbetteler. Başbaşa kaldığımız bir ara Any bana döndü, Kürşad'ı oyalayayım diye çenem ağrıdı dedi. Dönüşte o sıralar 14 yaşında olan Kürşad bana döndü, Any Abla'yı oyalayacağım diye çenem ağrıdı dedi. Hahahahah, hayatta ne kadar şanslı olduğumu o gün bir kere daha hissetmiştim :)

    Aaaa aynı ekibi toplayabilsem de yine gitsek bu filme :) Beyoğlu'ndaki Borsa Lokantası da duruyor olsaydı keşke.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anısı çok güzelmiş. Okuyunca açıkçası keyifledim. :)
      İkinci kez izlemeye değer bir konusu var bence.
      Filmin uzun süre vizyonda kalacağını tahmin ediyorum. Ekibi toplamak mümkün olur bence:)
      Hasta la vista baby! :))

      Sil
    2. Any'yi alamadık ama Kürşad ve tüm ekip gittik sinemaya. Doğrusu üç boyutluya çevirmek yerine olduğu gibi bıraksalarmış daha iyiymiş, görüntüsünü hiç beğenmedim.

      Sil
    3. Halbuki tanıtım videolarında görüntü kaliteli görünüyordu. Ekran devasalaşınca aynı etkiyi hissettirememişler demek ki. Üzüldüm bu duruma. En azından bir eksikle de olsa ekibi toplamışsınız. Buna sevindim :)

      Sil
  5. Serinin en sevdiğim filmi 😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı zamanda en unutulmazı :)
      Diğerlerini de izlemistim ama onlarda neler olduğunu animsayamiyorum.
      Teşekkürler :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön