23 Ağustos 2017 Çarşamba

Şansımı Seveyim (2017)

Şansımı Seveyim (2017)

Yayınladığı Vine videolarıyla adından söz ettiren, Ali Kundilli tiplemesiyle tanınan Cem Gelinoğlu, başrolünde olduğu Şansımı Seveyim (2017) filmiyle tekrar karşımıza geliyor. Oyuncu filmde, çevresindeki insanlara şansızlık getiren Sebahattin karakterini canlandırıyor. Tirajikomik bir hikayesi olan Şansımı Seveyim (2017) isimli yerli komedi filmi 25 Ağustos 2017 günü vizyona giriyor.

Vizyon Tarihi: 25 Ağustos 2017
Yönetmen: Ender Mıhlar / Senaryo: Ferhat Ergün / Görüntü Yönetmeni: Ümit Çakmaksoy / Müzik: Emir Yargın, Arel Koray Nalbant / Dağıtımcı: UIP / Şirket: TAFF / Türkiye / 2017 / Süre: 92' / Komedi
Oyuncular:
Cem Gelinoğlu (Sebahattin), Gökhan Kıraç (İzzet), Zeynep Tuğçe Bayat (Yaprak), Zerrin Sümer, Ümit Yesin, Metin Yıldız, Sinan Bengier

Şansımı Seveyim (2017) Konusu

Şansımı Seveyim (2017) Gökhan Kıraç, Zeynep Tuğçe Bayat ve Cem Gelinoğlu
Şanssız bir insan olan Sebahattin uzun bir aradan sonra mahallesine geri döner. Mıknatıs gibi şanssızlıkları üzerine çeken Sebahattin'in mahalleye dönüşüyle telaşlanan çevre halkı, her an başlarına gelebilecek talihsizlikler yüzünden tedirgin olur. Kötü kaderine artık boyun eğen Sebahattin bir gün lunaparkta Yaprak'la tanışır. İşlerin yoluna gireceğini umut etmeye başlayan Sebahattin, Yaprak'ın ağabeyinin, yıllar önce ahını aldığı Durmuş'un kız kardeşi olduğunu öğrenir. Yaprak'la birlikte olmasının yolu Sebahattin'in kendisini Durmuş'a affettirmesidir. Ancak şansızlıklar onu yine yarı yolda bırakır. Arkadaşı İzzet'le birlikte bu durumdan kurtulmanın yollarını araştırmaya başlarlar.

6 yorum:

  1. Keşke komedi türüne bu kadar yoğunlaşmak yerine şanlı tarihimizi anlatan, macera ve aksiyon filmlerine odaklansak biraz da :) Türk sinemasının dünyanın çok gerisinde olduğunu düşünüyorum birçok konuda. Bilmem bana katılır mısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Komedi ve korku filmleri sinemalarda oynama şansı olan filmler... Dram filmleri çekiliyor ama genelde festivallerde gösterim şansı elde edebiliyorlar. Bunları dağıtan bir iki dağıtım şirketi var yalnızca... Tarihi filmler dediginiz gibi çok az çekiliyor. Animasyon, Macera ve Aksiyon keza onlarda öyle. Tarihi filmleri anlıyorum dünya genelinde de diğer türlere göre sayıca azlar ama aksiyon macera çekilebilir. Ama dünya sinemasiyla rekabet bu filmleri çok zorlar. Para lazim:))

      Sil
  2. Valla komedi filmlerinden gına geldi artık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sayıca çok fazlalar. Dvd leri yapılıyor mu diye çok takip etmiyorum ama sinema salonlarında gösterilip kayboluyor gibime geliyor bu filmler.
      Komedi filmlerine bir yandan da sektör için ekmek kapısı gözüyle bakıyorum. Bu yüzden eleştiremiyorum. :)

      Sil
  3. Şanssız Sebahattin'in yanında yöresinde pek dolaşmamak gerek sanırım..:) Şansı aşkta da gülmemiş. Kırabilir mi bu kör talihi bilinmez..İzleyicilere keyifli seyirler dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyicilere keyifli seyirler diliyorum bende. :) Şansımı Seveyim dvd sini bulup izlemek lazım aslında, dvd çıkmış mıdır bilmiyorum.
      Teşekkürler Nahide Hanım. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön