6 Temmuz 2017 Perşembe

Spider-Man: Homecoming (2017)

Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017)


Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017)
Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı (2016) filminde yaşanan olaylardan sonrasını anlatan Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017) filminde, Peter Parker'i hem 15 yaşındaki lise öğrencisi hem de Örümcek Adam olarak izleyeceğiz.
Daha önceki yıllarda sinema filmleri çekilen ancak Marvel Sinema evreninde ilk solo film olan Spider-Man: Homecoming (2017) filminin galası 28 Haziran 2017 tarihinde yapıldı. Film, bir-iki günlük farkı saymazsak, tüm dünyayla aynı anda ülkemizde vizyona girecek. İsteyenler filmi sinemalarda IMAX seçeneği ile izleyebilecek.
Spider-Man: Homecoming (2017) Fragman
Vizyon Tarihi: 7 Temmuz 2017
Orjinal Adı: Spider-Man: Homecoming / Yönetmen: Jon Watts / Senaryo: Jonathan M. Goldstein, John Francis Daley, Jon Watts, Christopher Ford, Chris McKenna, Erik Sommers / Görüntü Yönetmeni: Salvatore Totino / Müzik: Michael Giacchino / ABD / 2017 / Süre: 133' / Macera, Aksiyon, IMAX, 3D
Oyuncular: Tom Holland (Peter Parker / Örümcek Adam), Robert Downey Jr. (Tony Stark / Demir Adam), Marisa Tomei (May Parker), Michael Keaton (Adrian Toomes / Vulture), Jacob Batalon (Ned), Logan Marshall-Green (Jackson Brice), Kenneth Choi (Müdür Morita)

Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017) Konusu


Peter Parker, "Captain America: Civil War (2016)" filmindeki olaylardan sonra Tony Stark'ın gözetimi altında Avengers ekibinin bir üyesi olarak yetiştirilmektedir. Aynı zamanda lise öğrenimine devam eden Peter halası May'in evinde kalmaya başlamıştır. Bir yandan Süper yeteneklerini geliştirmeye çalışan Peter, normal hayatında Örümcek Adam olmaktan daha fazlasını istemektedir. Lisedeki arkadaşlarıyla da eğlenceli zamanlar geçirirken ortaya kötü kalpli Adrian Toomes / Vulture çıkar. Peter onu durdurmaya çalışırken felaketin eşiğinden dönülür.
Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017)
Spider-Man: Homecoming (2017) Tom Holland  Fotoğraf: Chuck Zlotnick
Akıl hocası Tony Stark / Demir Adam tarafından henüz tam olarak güvenilir olmayan Peter, süper kahraman olmanın ne anlama geldiğini kavramaya başladığında Vulture tekrar ortaya çıkar. Üstelik bu kez hayatta değer verdiği her şey tehdit altında olacaktır. tt2250912

9 yorum:

  1. Oğlum Ali bu filmi izlemek istiyor... filmin tanıtımda geçen "mahallenin örümcek adamı olarak kalsan olmaz mı?" sözleri bizim eğlencemiz oldu..:) Sanırım sırf bu sözü duymak için gidip izleyeceğiz filmi.::)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmdeki Örümcek Adam'la Demir Adam'ın birlikteliği izleyicelere keyifli anlar yaşatacak. Buna inanıyorum. Tanıtımdaki o cümlede bir harika, yakalayıveriyor insanı :)

      Sil
  2. Spider-Man Marvel evreninin en bilindik en sevilen karakteri, umarım son uyarlamada ki gibi kötü değildir, bir de diğer Marvel filmleri gibi her sahneye bir espri sıkıştırmazlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıtım için hazırlanan fragmanlarda esprili bir hava sezdim ama dozunu iyi ayarlarlar umarım. :)

      Sil
  3. Mutlaka izlerim bunu marvel evreni çok severim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spider-Man evrenin en çok sevilenlerinden olacak eminim. Bir zamanlar favorim Demir Adam'dı. Robert Donwey Jr. a bayılıyordum. :) İmkan varsa kaçırmamak lazım. 3D olmasıda filmin artısı bence. :)

      Sil
  4. Bir tanesini izlemiştim televizyonda, her zaman sürükleyici oluyor bu tür filmler ama epeydir izlemiyorum. :( bu aralar romantik ve aile filmlerine takılıyorum:)))Çok teşekkürler Zülal'cim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürükleyici oluyorlar evet, son çıkan filmlerden Wonder Woman ve yeni vizyona giren Spider-Man izlemek istediğim aksiyon filmlerinden oldu.
      En son duygusal bir film olan Shopgirl (Aşkı Ararken) ve Hidden Figures'i izledim. Niyetle uygulama bende de farklı yani :))

      Sil
  5. Afiş bana biraz basit geldi. Onun dışında Tobey Örümcek Adamı oynadıktan sonra kimse onun gibi bir türlü oynayamadı. Onun filmleri efsaneydi. Bunun da pek ona yaklaşacağını düşünmüyorum doğrusu.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön