13 Temmuz 2017 Perşembe

Planetarium (2016)

Planetarium (2016)

Başrolünde Natalie Portman'ın yer aldığı fantastik konulu filmde, hayaletlerle iletişim kurabildiklerine inanılan iki kız kardeşin yolu bir film yapımcısı ile kesişiyor...
Yönetmenliğini Rebecca Zlotowski'nin üstlendiği ve dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapan Planetarium (2016) filmi, 14 Temmuz 2017 günü Başka Sinema Salonlarında gösterime giriyor. Filmde Natalie Portman'ın psişik kız kardeşini canlandıran ve "Depp" soyadı ile dikkat çeken oyuncu Lill-Rose Depp ise ünlü oyuncu Johnny Depp'in kızı.

Vizyon Tarihi: 14 Temmuz 2017
Yönetmen: Rebecca Zlotowski / Senaryo: Rebecca Zlotowski ve Robin Campillo / Görüntü Yönetmeni: Georges Lechaptois / Müzik: Robin Coudert / Fransa, Belçika / 2016 / Süre: 105' / Fantastik, Dram, Gizem
Oyuncular: Natalie Portman, Lily-Rose Depp, Emmanuel Salinger, Louis Garrel, Amira Casar, Pierre Salvadori

Planetarium (2016) Konusu

Planetarium (2016), Natalia Portman ve Lily-Rose Depp
Laura Barlow ve Kate Barlow isimli iki kız kardeş 1930'lu yıllarda, ruhlarla iletişim kurdukları gösteriler düzenlemektedir. Çıktıkları turda düzenledikleri etkinlikte, film yapımcısı olan Andre Korben'da onları izleyenler arasındadır. İleriyi gören bir film yapımcısı olan Korben, kız kardeşlerden özel bir şenliğe katılmalarını ister. Kaybedecek bir şeyleri olmadığına inanan kardeşler teklifi kabul eder ve hayal dahi edemeyecekleri bir dünyanın içine girerler. tt4680196

6 yorum:

  1. Nasıl bir dünyanın içine düşecekler acaba? Armut dibine düşermiş babası gibi oyuncu olmuş. Çok teşekkürler Zülal'cim. Twitter sayfanı bu sabah ancak keşfedebildim hemen takibe aldım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapımcı, kız kardeşleri film yapmak için ikna edecek. Sonrasında ne olacağı mechul:)
      Twitter icin teşekkür ediyorum, bende takipteyim artık. :)

      Sil
  2. Güzel bir filme benziyor bakayım ben buna...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyuncular ve konu güzel görünüyor ama imdb puanı 5'in altında kalmış. Beklentiyi yüksek tutmadan izlemek lazım diye düşünüyorum. Genel olarak filme yapılan yorumlar pek parlak değil çünkü.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Benlik bir filme benziyor Natalie Portman'a da bayılırım. Johnnyciğimin kızı büyümüş de filmlerde mi oynarmış, aman aman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Depp'in filmografisine baktım bir iki filmde daha oynamış. 17-18 yaşlarında şu anda. İlerleyen yıllarda perdede daha çok göreceğiz gibime geliyor.:)
      Planetarium filminde film yapımcılığını da deginilmis. Benim ilgimi çeken bu oldu. Film düşük puanlı olsa da bu sebepten bir şans vermeyi düşünüyorum.
      Şimdiden iyi seyirler diliyorum. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön