18 Temmuz 2017 Salı

Ghost House (2017)

Ruhlar Evi (2017)

Rich Ragsdale'in yönettiği Bangkok, Tayland'da çekilen Korku türündeki film Ghost House (2017), 21 Temmuz 2017 günü vizyona giriyor.

Vizyon Tarihi: 21 Temmuz 2017
Orjinal Adı: Ghost House / Yönetmen: Rich Ragsdale / Senaryo: Kevin O'Sullivan ve Jason Chase Tyrrell / Görüntü Yönetmeni: Pierluigi Malavasi / Müzik: Rich Ragsdale / Dağıtımcı: TME Films / ABD, Tayland / 2017 / Süre: 89' / Korku, Gerilim
Oyuncular: Scout Taylor-Compton (Julie), James Landry Hébert (Jim), Mark Boone Junior (Reno), Michael S. New (Gogo), Elana Krausz (Gwen), Katrina Grey (Genç Kadın), Russell Geoffrey Banks (Robert), Rich Lee Gray (Billy)

Ruhlar Evi (2017) Konusu

Amerikalı turistler Julie ve Jim, çok merak ettikleri Tayland'a seyahate gider. Tatil esnasında Jim, Julie'ye evlenme teklifi yapar. Julie'nin evet demesiyle tatillerini daha mutlu geçirmeye başlayan çift, rehber eşliğinde içinde birçok küçük tapınağın bulunduğu ormanlık bir alanı ziyaret eder. Julie minik bir tapınakta bulunan, dokunmaması gereken bir helkelciğe dokununca ruhlara saygısızlık eder. Kötü ruhlar Julie'ye rahatsızlık vermeye başlar ve onu kendi dünyalarına sonsuza kadar çekmeye çalışırlar. Jim ise müstakbel eşini kurtarmak için laneti ortadan kaldırmanın yollarını aramaya başlayacaktır. tt4365566



9 yorum:

  1. bütün korkuları izlerim :) son yazımdaki "sing street" kaçırmaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hepsini izleyemiyorum :)
      Sing Street için teşekkürler :)

      Sil
  2. Korku filmlerini sevmiyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizin gibiyim sevmiyorum ama sitede yazmak için bazen izlemek durumunda kalıyorum :)

      Sil
  3. Brrrr... tam gerilim, korku. Ama niye ruhlar diye çevirmişler ki, ghost basbayağı hayalet demek. Ben böyle bir şeye takıldım mı, takılırım:))))Çok teşekkürler Zülal'ciğim..
    Yıllar önce gencecik kızken tv dizisi vardı, çok severek izlerdik, ismi The Long, Hot Summer'dı, bizim trt Cehennem Sıcağında yapmıştı. Ne alakaysa:))o yüzden takıntılıyım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Long Hot Summer diye yazınca bu filmi niye hatırlamıyorum diye çok kısa bir an düşündüm. Cehennem Sıcağı deyince tamam dedim. Evet, film isimlerini çevirirken bazen alakasız isimler veriyorlar. Zaman zaman bende takılıyorum bu soruna. Hatta filmlerle Türkçe isimleri arasında bağ kuramadığım için Türkçe film isimlerini hatırlayamıyorum. İngilizcem iyi olmamasına rağmen orjinal isimleri aklımda daha iyi kalıyor.

      Sil
  4. Son zamanlarda korku filmlerine sarmaya başladım. Bu da izlenebilirmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arada bir değişik kulvarlarda film izlemek iyi oluyor... Ghost House iddiası olmayan bir film gibi göründü gözüme.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  5. Gerilim kokan bir film. Böylesi bir korku filmini izlemeyi kaldıramazdım sanırım.. Yine de gerilim sevenler az değil. İyi bir izleyici kitlesi olabilir..

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön