1 Mayıs 2017 Pazartesi

The Last Face (2016)

Gerçeğin İki Yüzü (2016)

Afrika’da yaşanan devrim sırasında tanışan Wren ve Miguel arasında yaşananların konu edildiği filmde Charlize Theron ve Javier Bardem başrolleri paylaşıyor.
Sean Penn'in yönettiği Dram türündeki Gerçeğin İki Yüzü (2016) / The Last Face (2016) isimli film 5 Mayıs 2017 günü gösterime giriyor. Senaryosunu Erin Dignam’ın yazdığı ABD yapımı film 130 dakika sürüyor. Görüntü yönetmenliğini Barry Ackroyd ‘un üstlendiği filmin müziklerinde ise ünlü besteci Hans Zimmer ‘in imzası bulunuyor.

Gerçeğin İki Yüzü (2016) Konusu

Bir Afrika ülkesinde yardım amacıyla bulunan doktor Miguel Leon orada Wren’le tanışır. Wren, babasının kurmuş olduğu uluslararası yardım kuruluşunda yöneticilik yapmaktadır. Tanışmalarının ardından ikili arasında bir ilişki başlar. Siyasi olarak çalkantılı bir coğrafyada başlayan aşkları, birbirleri hakkında öğrendikleri gerçekler ve bölgenin çatışmaların beşiği olması nedeniyle ciddi testlerden geçecektir. tt3286560
Gerçeğin İki Yüzü (2016)
The Last Face (2016) Charlize Theron ve Javier Bardem


Oyuncu Kadrosu

Charlize Theron (Wren rolünde),  Javier Bardem (Miguel Leon),  Jared Harris (Dr. John Farber),  Adèle Exarchopoulos (Ellen),  Jean Reno (Dr. Love),  Sibongile Mlambo...

4 yorum:

  1. Konu çok güzel, sürükleyici olduğu da kesin. Severim böyle Afrika'da geçen serüvenleri. Charlize Theron da çok güzel kadın. Çok teşekkürler. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Basına dağıtılan film açıklamasına çok kısa bir ek yapmak istiyorum: Film Liberya, Güney Sudan, Sınır Tanımayan Doktorlar, BM, yardım kuruluşları gibi detayları barındırıyor...
    Gerçeğin İki Yüzü filmiyle ilgili bir sorun var Müjde Abla, çok fazla olumsuz eleştiri almış. Ve hedefte yönetmen Sean Penn var. Filmin içindeki sahnelerde ne var bilmiyorum. Vizyona girip izleyince göreceğiz.
    Sevgiler diliyorum bende :)

    YanıtlaSil
  3. Bu tarz konulu filmleri izlemiştim daha önceleri ve hoşuma gitmişlerdi. Merakla izliyor insan. Eminim bu film de merakla izlenenlerden olur. İzlemeye çalışacağım vizyona girdiğinde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmde iki doktorun aşkı işlenmiş ama yan konularda ilgi çekecek cinsten göründü gözüme. Yardım kuruluşlarının işleyişi, doktorların oradaki çalışma şartları gibi konularda fikir sahibi yapabilir izleyeni diye düşünüyorum.
      Bücürük ve Ben'e yazdığım cevabıma baktınız mı bilmiyorum ama filmle ilgili bir sıkıntı var Halil Bey. Umarım seyir keyfini bozan bir şey değildir.
      Teşekkür ediyorum .:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön