18 Mayıs 2017 Perşembe

Her Şey Mümkün (2017)

Her Şey Mümkün (2017)

Her Şey Mümkün (2017) isimli yerli filmde, 2002 yılında Türkiye ve Dünya Güzeli seçilen Azra Akın ve aynı filmde ilk kez iki karakteri canlandıran Yetkin Dikinciler başrolü paylaşıyor.



Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2017
Yönetmen-Senarist: Alper Babayağmur  / Görüntü Yönetmeni: Ferit Çetinkaya / Müzik: Bayülken, Seçil Akın / Türkiye / 2017 / Macera, Romantik, Komedi
Oyuncular: Yetkin Dikinciler, Azra Akın, Levent Ülgen, Kaan Girgin, Goncagül Sunar, Mehtap Bayri, Bora Sivri, Bahtiyar Engin, Umut Oğuz, Haldun Dormen

Her Şey Mümkün (2017) Konusu

Tesisatçılık yapan İbrahim kendi küçük dünyasında yaşarken piyangodan büyük miktarda para kazanır. Her şeyi geride bırakarak uzun bir tatile çıkar. Kaldığı otelde Pelin isminde bir modelle tanışır. Ünlü olan Pelin'le aşk yaşamaya başlayan İbrahim aslında kendisine çok fazla benzeyen bir iş adamının yerine geçmiştir. Başlarda her şey yolunda gider ancak İbrahim’in geride bıraktığı insanlar, yerine geçtiği iş adamının zengin çevresi, Pelin’le ilgilenen magazin dünyası ve mafya yüzünden işler çığırından çıkar. Bu noktada ipleri kadınlar ele alır.

6 yorum:

  1. Romantik komedi en sevdiğim türlerdendir, merak ettim. Çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her Şey Mümkün, mevsime uygun ve gulumseteceğine inandığım bir film görüntüsü çiziyor.
      Fırsatını bulup izlemeli :)
      Ben teşekkür ederim. Sevgiler diliyorum :)

      Sil
  2. Yetkin Dikinciler'i çok severim ben. Bakılabilir bu filme...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı fikirdeyim. Ailece izlenecek filmlerden, sıkmaz gibime geliyor. Haldun Dormen'ı de mafya babası yapmışlar galiba:)
      Sevgiler diliyorum :)

      Sil
  3. Yetkin Dikinciler'in oyunculuğuna diyecek yok. Azra Akın'ın oyunculuğunu da görmek isterim.. Güzel bir film gibi.. İzlemeye değer..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yetkin Dikinciler'i Babam ve Oğlum filmiyle tanıdım. O tarihten beri severek takip ediyorum.
      Azra Akın şimdi karsimda:) Beyaz Show programına konuk olmuş. Ama film muhabbetini kaçırdım... Umarım sevilecek bir film olmuştur.
      Teşekkür ederim Nahide Hanım. Sevgiler.:)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön