18 Mayıs 2017 Perşembe

Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken! (2017)

Jeff Kinney'in çocuklar için yazdığı Saftirik Greg'in Günlüğü serisi kitapların kaynaklık ettiği filmlere bir yenisi daha ekleniyor. Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017) filminde kahramanımız Greg ve ailesi bu kez arabalarıyla, büyükannenin doğum günü için cümbür cemaat bir yolculuğa çıkıyor.
Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken! (2017)
Vizyon Tarihi: 19 Mayıs 2017
Orjinal Adı: Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul  / Yönetmen: David Bowers / Senaryo: Jeff Kinney, David Bowers, Adam Sztykiel  / Görüntü Yönetmeni: Anthony B. Richmond / Müzik: Ed Shearmur / ABD / 2017 / 90' / Komedi
Oyuncular: Jason Drucker, Charlie Wright, Alicia Silverstone, Tom Everett Scott

Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken! (2017) Konusu

Greg, erkek kardeşleri ve ebeveynlerinden oluşan Heffley ailesi, hep birlikte büyük büyükannelerinin 90. doğum günü kutlamak için yollara düşer. Tuhaf olan bu uzun yolculuğu yapmak isteyenin Greg olmasıdır. Greg'in amacı İndianapolis'te yaşayan büyük büyükannenin doğum günü kutlamasına katılmaktan çok o şehirde yapılacak olan bilgisayar oyunları fuarına katılmaktır. Fuara katılmanın yollarını arayan Greg'in planları yüzünden çıktıkları yolculuk bambaşka bir hal alacak Heffley ailesi unutulmaz olaylar yaşayacaktır. tt6003368

Seride Olan Filmler

Saftirik Greg'in Günlüğü serisi sinema filmleri 2010 yılında yayınlanmaya başladı. Kitapları, TV dizisi ve sinema filmleri olan serinin sonuncusu olan Bende Bu Şans Varken! filminde kadro tamamen yenilenmiş olarak seyircinin karşısına çıkıyor. Daha önce çekilen sinema filmleri ise şöyle sıralanıyor:
  1. Saftirik Greg'in Günlüğü / Diary of a Wimpy Kid (2010)
  2. Saftirik Greg'in Günlüğü: Rodrick Kuralları / Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)
  3. Saftirik Greg'in Günlüğü: İşte Şimdi Yandık / Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012)
  4. Saftirik Greg'in Günlüğü: Bende Bu Şans Varken! (2017)

4 yorum:

  1. Sanki bunun dizisi de vardi diye hatirliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanıtım yazısını hazırlarken diziyle ilgili başlıklar gördüm gibime gelmişti ama şimdi baktım, diziyle ilgili bilgiye ulaşamadım. Çokça sinema filmi ve kitabı var :)
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. saftirik greg hastasıyım yaaa bi de saftirik vampir. oleeey izlenir buuuu :) eski bikaç filmi daha olcaktııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben hiç izlemedim ama 2011 yapımı olan Rodrick Kurallarını izlemeyi düşünüyorum. Yapılan yorumlardan sonra Greg'in meşhur yaramazlıklarını çok merak ettim çünkü :))
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön