11 Mayıs 2017 Perşembe

Alien: Covenant (2017)

Yaratık: Covenant (2017)

Ridley Scott'ın 1979 yılında yayınlanan "Yaratık" filminin yeni halkası bu hafta sonu izleyicilerle buluşuyor. Yaratık: Covenant ismini taşıyan filmde anlatılan olaylar 2012 yılında gösterilen Prometheus filminin devamı niteliğini taşıyor.

Yönetmenliğini Ridley Scott'ın üstlendiği Gerilim, Bilim-Kurgu, Aksiyon türündeki Alien: Covenant (2017), 12 Mayıs 2017 günü gösterime giriyor. Senaryo ekibinde Michael Green, Jack Paglen, John Logan, Dan O'Bannon, Ronald Shusett'ın bulunduğu filmin görüntü yönetmenliğini Dariusz Wolski yapıyor. ABD yapımı olan film 123 dakika sürüyor. Yaratık: Covenant (2017) filmi sinemalarda IMAX seçeneği ile izlenebilecek.


Yaratık: Covenant (2017) Konusu

Koloni gemisi Covenant içindeki çiftlerle yeni bir koloni kurmak için yolculuğa çıkar. Covenant, galaksinin uzak bir köşesinde bulunan ve büyüleyici güzellikleri olan bir gezegene iniş yapar. Gezegende keşfe çıkan mürettebat oraya hayran kalır. Ancak bir süre sonra tehlikeli ve ölümcül yaratıkların olduğu bir yerde bulunduklarını anlarlar. tt2316204

Alien: Covenant (2017)

Oyuncu Kadrosu

Michael Fassbender (David / Walter), Katherine Waterston (Daniels), Carmen Ejogo (Karine), Billy Crudup (Oram), Danny McBride (Tennessee), Demián Bichir (Lope), Amy Seimetz (Faris), Noomi Rapace, Guy Pearce, James Franco...

Yaratık: Covenant (2017)
Alien: Covenant (2017), Carmen Ejogo ve Any Seimetz
Prometheus filmini izleyenler filmin sonunda Michael Fassbender'in canlandırdığı karakterin başına gelenleri hatırlayacaktır. Durum böyleyken oyuncunun bu filmdeki rolü de fazlasıyla merak uyandırıcı olacak.

3 yorum:

  1. Yok ben almayayım bunu....en sevmediğim film tarzı sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk Alıen filmini çocukken yaratık görünene kadar izlemiş çok korktuğum için bu tür filmlere kapımı kapatmıştım. Yiilar sonra Prometheus filmini izlemiş bayağı tedirgin olmuştum. Türü sevmeyenlerin uzak durması lazım gereken bir film bence. :)

      Sil
  2. Daha kaç tane çekecekler acaba 😊

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön