19 Nisan 2017 Çarşamba

Max Steel (2016)

Max Steel (2016)

Filmde, oyuncak dünyasının karakterlerinden olan Max Steel'in süper kahraman olma hikayesi anlatılıyor.

Yönetmenliğini Stewart Hendler'in üstlendiği ABD yapımı olan Max Steel (2016) isimli film 21 Nisan 2017 günü gösterime giriyor. Macera, Aile, Aksiyon Fantastik, Bilim-Kurgu türlerini içinde barındıran filmin senaryosunu Christopher L. Yost yazdı. Çekimleri Wilmington, Kuzey Carolina'da gerçekleştirilen filmin görüntü yönetmenliğini Brett Pawlak yaptı. 92 dakika süren Max Steel'in müziklerini Nathan Lanier besteledi.

Max Steel (2016) Konusu

Babasını kaybettikten sonra annesiyle yaşayan Max, bir kez daha yeni bir şehre taşınır. Okulda babası Jim'i tanıyanların olduğunu şaşırarak öğrenen Max onun hakkında bilgi toplamaya başlar. Babasının eski dostu Dr. Miles Edwards'a ulaşır. Doktordan babasının enerjiyle ilgili önemli bir keşif yapmak üzere olduğunu öğrenir. Babasının çalışmalarını incelerken kendisinde bulunan güçlerin farkına varan Max, teknolojik bir yaratık olan minik Steel'le tanışır. Enerjilerini birleştiren Max ve Steel turbo şarjlı süper kahramana dönüşür. Tekno-organik süper kahraman Max Steel, çözülmesi gereken sırlarla uğraşır ve dünyayı tehdit eden gizemli güçlerle savaşır. tt1472584 ⓭
Max Steel (2016) Filmden bir sahne


Notlar

✎ Film, Oyuncak üretim devi Mattel'in kahramanlarından olan Max Steel'den ilham alınarak çekilmiş. Eleştirmenler -en yumuşak ifadeyle- filmin Noel'de oyuncak satışlarını arttırmak amacıyla çekildiği hissini verdiğini söylemişler.
Max Steel (2016)
Mattel Oyuncaklarından Max Steel


Oyuncu Kadrosu

Ben Winchell (Max McGrath rolünde)
Maria Bello (Molly McGrath)
Andy Garcia (Dr. Miles Edwards)
Josh Brener (Steel'in sesi)
Ana Villafañe (Sofia Martinez)
Mike Doyle (Jim McGrath)
Billy Slaughter (Ajan Murphy)

5 yorum:

  1. Bu tarz filmleri hiç izleyesim gelmiyor. Ne fantastik dörtlü'yü ne transformers'ı ne de kabuktaki hayalet'i izlememiş biri var karşında. Çok fazla hareket var yoruyor galiba beni :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı süper kahramanlı fantastik filmleri günceli yakalamak için izliyorum. Bu filmlerinde finalde hep aynıymış gibi gelen güç gösterilerine çok baktığımı söyleyemeyeceğim. Dediğin gibi fazla hareket önce gözleri sonra beyni yoruyor.
      Max Steel tarzı filmler, daha çok hızı ve hareketi seven genç, hatta çocuk kitlesine hitap ediyor...

      Sil
  2. Filmler ile oyuncak piyasasının canlandırılmaya çalışıldığına son zamanlarda çok rastlıyorum. Bu iyi mi kötümü bilemedim. Dünya kadar oyuncak çeşidi var. Günümüzün müthiş tüketim çılgınlığını da hesaba katınca eleştirmenlerin görüşlerinde haklı olduğuna katılmamak mümkün değil..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. "Dünya kadar çeşidi var" dediğinizde düşündüm, yüzlerce oyuncak karakteri rahatlıkla sayılabilir. İlk aklıma gelenler arasında Barbi bebekler var. Her sene sinema filmi yayınlanır. Ortalık bebeklerle dolar :) Bu, süper kahramanlar, video oyunu kahramanları için de böyle.
      Sinemada önemli olan en azından markayı korumak için kaliteli işlere imza atmak gerektiği. Seyirci filmi sevmezse kahramanını ne yapsın?
      Bu film kahramanın ortaya çıkışını anlatıyor. Devam filmi için çok müsait ama pek başarılı bulunmamış.
      Teşekkür ediyorum Nahide Hanım :)

      Sil
  3. Bu filmi izlememem imkânsız bizimkiler muhakkak izlemek ister :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön