16 Nisan 2017 Pazar

Maşa ile Koca Ayı (2017)

Maşa ile Koca Ayı (2017)

Georgii Orlav ve Vladislav Bayramgulov'un yönettiği Animasyon Maşa ile Koca Ayı (2017) / Masha i Medved (2017) 21 Nisan 2017 günü interaktif olarak sinemalarda gösterilecek. Rusya yapımı olan ve 2009 yılında üretilmeye başlanan çizgi dizinin sinema filmi Türkiye için özel olarak yapıldı.

Animasyonun interaktif bölümünde şarkıcı Aydilge ve Doğukan Manço'yu izleyeceğiz. İnteraktif animasyon deneyimi Türkiye için bir ilk olacak. Ayrıca Barış Manço'nun ünlü şarkısı "Ayı" yeni düzenlemesiyle filmin sürprizlerinden biri olarak karşımıza çıkacak. İngilizce ismi "Masha and the Bear" olan film 67 dakika sürüyor.

Maşa ile Koca Ayı (2017) Konusu

Animasyonda, yaramaz küçük Rus kızı Maşa ve onu her daim kollayan sirkten emekli Mişka isimli ayı arasında geçen maceralar anlatılıyor. Filmde yer alan kahramanlar arasında tavşan, sincap, keçi, kurt vs bulunuyor. Animasyonda ayrıca interaktif bölümler yer alıyor. 👪

Maşa ve Koca Ayı Dizisi

Rusya'nın 2009 yılından beri dünyanın çeşitli ülkelerinde gösterilen çizgi dizisinin bölümleri ortalama 6-7 dakikadan oluşuyor. Rusya'nın folklorik ögelerini barındıran küçük kahramanı Masha/Maşa, özellikle Müslüman ülkeler tarafından sevilmiş ve en çok Endonezya'da tutulmuş. Türkiye'de Tv8 de gösterilen çizgi film Netflix Türkiye kanalında yayınlanmış.
🐻
Filmin fragmanı yerine You Tube'da yayınlanan ve 2 milyarın üzerinde görüntüleme alan dizinin 6 dakika süren bir bölümünü paylaşmak istiyorum. Diziyi internetten izleyip sevenler arasında Rusça öğrenmek ve aynı zamanda eğlenmek isteyenlerde bulunuyormuş.
🐰
Alttaki video Maşa ve Koca Ayı "çizgi dizisine" aittir. 3 yaş ve üzeri için uygun olan diziyi ilk kez izleyip sevdim ve paylaşmak istedim.
İyi seyirler diliyorum.
You Tube kanalında en çok izlenen videolardan biri

9 yorum:

  1. Ah yaaaa ben bunlara bayılıyorum :)
    Tv'de ne zaman rastlasam oturup izliyorum. Kesinlikle izleyeceğim animasyonlardan biri olacak.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Masha ile yeni tanıştım ve bayıldım! Biz bu yaşta böyle sevdiysek minikler kim bilir ne haldedir :))
      Teşekkürler :)

      Sil
  2. Biz bunu pek severiz 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Deryacığım seveni çokmuş meğerse, ben daha yeni farkına vardım :)

      Sil
  3. Benim kızlar henüz bu filmin farkında değiller.Fark ettikleri an ailece izliyor oluruz :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz çizgi film krizi yaşamadık ama abimlerden biliyorum, televizyonda çizgi filmden başka hiç bir şey seyredemiyorlardı Filiz Hanım. Neyseki yeğen büyüdü de kurtuldular bu durumdan:)

      Sil
  4. Maşa ve koca ayı filmine oğlumu götürmeyi çok istiyorum. Tv deki bölümlerini severek izliyor. Tabi ki ben de izliyorum.:) Filmi de eminim ki güzel olmuştur. Teşekkürler bilgilendirme için.
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maşa dizisini henüz tv de izleyemedim, alarmı 8;30 a kurmam lazım :) Karakter çok tatlı bir de gördüğüm kadarıyla Maşa haricindeki karakterler konuşmuyorlar. Ayrıca oyunu da varmış. Filmi araştırırken öğrenmiştim.
      Maşa ve Koca Ayı çocuklara 23 Nisan için güzel bir hediye olur, Aliş'te sever bence :)
      Sevgiler diliyorum :))

      Sil
    2. Kesinlikle Ali'ye bir 23 Nisan sürprizi yapmayı düşünüyorum. 😊 sevgiler..

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön