19 Nisan 2017 Çarşamba

Kolonya Cumhuriyeti (2017)

Kolonya Cumhuriyeti (2017)

BKM Yapım bu kez, Komedi ve Bilim-Kurgu türlerinin harmanlandığı absürd konulu bir filmle izleyicinin karşısına çıkıyor.
Kolonya Cumhuriyeti (2017) Poster

Murat Kepez'in yönetmenliğini üstlendiği ve ilk filmi olan Komedi türündeki Kolonya Cumhuriyeti (2017) filmi 21 Nisan 2017 tarihinde vizyona giriyor. Senaryo ekibinde Murat Kepez, Sıla Çetindağ, Eray Akyamaner, Ayberk Sak, Şükrü Özbey ve Uğur Güvercin'in yer aldığı filmin görüntü yönetmenliğini Özgür Eken yapıyor. Yerli filmin müziklerinde ise Ahmet Kenan Bilgiç'in imzası bulunuyor.

Kolonya Cumhuriyeti (2017) Konusu

Belediye başkanlığı için adaylığını koyan Peker Mengen, seçmenlere il olma ve Başbakanı beldeye getirme sözünü vermiştir. Seçildikten sonra halk icraatları beklemeye başlar. Peker Mengen, Başbakanı kendine özel yöntemleriyle beldeye gelmeye ikna eder. Müsteşarları ile birlikte gösterişli bir karşılama töreni hazırlayan Peker Mengen törende kontrolü kaybedince belde bir anda ülke olmak zorunda kalır. Üstelik Amerika ile savaşa girerler. Peker Mengen bir yandan istemeden evlendiği karısı Mualla ile uğraşmakta bir yandan da yeni bir ülke kurmanın zorluklarını yaşamaktadır. Amerika ile savaşta minik ülkelerinde bulunan bir uzaylıdan yardım bile alacaklardır. tt6721848
Kolonya Cumhuriyeti (2017) Oyuncuları 


Oyuncu Kadrosu

Çağlar Çorumlu (Peker Mengen rolünde), Büşra Pekin (Mualla), Mahir İpek, Uğur Bilgin, Ersin Korkut, Gülhan Tekin, Öner Ateş, Hakan Ummak, Patrycja Widlak, Hamza Yazıcı, Abdullah Kasapoğlu, Pınar Tanrıverdi...

8 yorum:

  1. Fragmanına bilemiyorum neden çok güldüm...Güzel eğlenceli bir filme benziyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film için birkaç tane fragman çıkarmışlar, yukarıda yayınladığım fragmanda var mı bilmiyorum ama uzay gemisini tamir edecek ustanın doğrucu Davut'u oynadığı sahne güldürmüştü beni.
      Işık var Kolonya Cumhuriyeti'nde :)

      Sil
  2. Vay canına hakikaten ilginç bir konuymuş:))uzaylılar, ülke olmak, ABD ile savaşa girmek merak ettim doğrusu. İzlemek isterim. Çok teşekkürler Zülal'ciğim sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belde iken ülke nasıl olunur onu çözemedim, merak içindeyim bende :) Büşra Pekin'in Melahat'ten 007JamesBond haline dönüşümü de merak ettiklerim içinde :)
      Sevgiler diliyorum :)

      Sil
    2. Mualla'yı Melahat yaptım ya hadi hayırlısı:)

      Sil
  3. Peker Mengen ne işler açmış başına böyle..:)
    Çağlar Çorumlu'nun oyunculuğunu beğeniyorum. Kendi yorumuyla bu karaktere apayrı bir ruh katacağına inanıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çağlar Çorumlu benim de beğendiklerim arasında. Tv de Güldür Güldür'de çıktığında bakıyorum mutlaka. Fragman iyiydi. Umuyorum filmin kendisi de komedi ustalarıyla güzel dakikalar yaşatacak izleyenlerine. :)
      Sevgiler diliyorum :)

      Sil
  4. çağlar çorumluyu severim ama filmin fragmanı beni kesmedi maalesef :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön