20 Mart 2017 Pazartesi

Geri Döndü (2017)

Geri Döndü (2017)

Geri Döndü (2017) Poster
"O geldiğinde kaçamazsın!"
Kamil Burak'ın yönettiği ve İbrahim Vurmaz'ın senaryosunu yazdığı Korku, Gerilim türündeki Geri Döndü (2017) isimli yerli film vizyona girmeye hazırlanıyor. Mart 2017 ayında gösterimi açıklanan sonra ertelenen filmin gösterim tarihi kesinleşti. "Geri Döndü" isimli yerli korku filmi 12 Mayıs 2017 günü sinemalarda gösterilecek. Filmin müziklerinde AJ Müzik, Ali Akaçça ve Jale Kibritçioğlu'nun imzası bulunuyor.
Geri Döndü (2017)

Konusu

24 yaşındaki Melis üniversiteden arkadaşı Tülay'ın davetiyle bir ev partisine gider. Partiyi veren kişi ise Melis'in tartışarak ayrıldığı eski sevgilisi Uğur'dur. Evde ise Uğur, Melis, Tülay ve Tülay'ın sevgilisi Burak'tan başka kimse yoktur. Uğur aldığı alkol ve diğer maddelerin etkisiyle Melis'e yakınlaşma çalışmalarının dozunu arttırır. Oradan ayrılmayı başaramayan Melis'in sonu ise eski sevgilisinin kendisini kaybetmesi sonucu öldürülmek olacaktır.
Aradan bir ay geçer ve Melis'in annesi, iyi huylu ve dünyalar güzeli kızının ölüm acısına dayanamayıp çare bulmak için bir hocaya gider. Ruhu hoca tarafından büyüyle getirilen Melis arkadaşlarından intikam almak için yeryüzüne çıkar...

Oyuncu Kadrosu

İbrahim Vurmaz, Çağrı Tokalı, Selin Selvi, Fatih Özaşar, Gökhan Koç, Belma Mamati, Sancak Bayraktar, Tayfun Sav, Fahri Yalçıner, Seyithan Özdemir, Vural Yayan.

2 yorum:

  1. Çok etkileyici.. Neler yapıyor sonra yer yüzünde merak ettim.. Heyecan verici bir film olsa gerek. İzlemeli ilk fırsatta. Çok teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yabancıların zombi filmlerini andırıyor filmin konusu. Zombiler beyin yer diye kalmış aklımda. :/
      Filmin 24 Mart 2017 tarihinde vizyona gireceği açıklanmisti ama bilinmeyen bir tarihe ertelediler. Bilgisini de buradan paylaşmış olayım.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön