15 Mart 2017 Çarşamba

A Cure for Wellness (2016)

Yaşam Kürü (2016)


Gore Verbinski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Dram, Korku, Gerilim, Fantastik türündeki A Cure for Wellness (2016) / Yaşam Kürü (2016) filmi 17 Mart 2017 tarihinde gösterime giriyor. Senaryosunu Justin Haythe ve Gore Verbinski birlikte yazdığı filmin görüntü yönetmenliğini Bojan Bazelli üstleniyor. ABD, Almanya ortak yapımı olan ve 146 dakika süren yapımın müzikleri ise Benjamin Wallfisch'e ait.
2,5 saate yakın süren Yaşam Kürü, psikolojik gerilim türünü sevenlerin hoşlanacağı ortanın üzeri bir film izlenimi veriyor.

A Cure for Wellness 2016
Yaşam Kürü (2016) Poster


Yaşam Kürü (2016) Konusu

Genç, hırslı ve tuttuğunu koparan özelliklere sahip bir yönetici olan Lockhart, İsviçre'ye giden ve dönmeyen şirketinin Seo'su Pembroke'u geri getirmekle görevlendirilir. Pembroke, İsviçre Alpleri'nin ıssız bir bölgesinde bulunan, cennet gibi güzel ve huzurlu ancak gizemli iyileştirme merkezinde kalmaktadır. Lockhart, orada kaldığı süre boyunca merkezdeki mavi şişelerle sağlanan mucizevi tedavinin göründüğü gibi olmadığından şüphelenir. Geçirdiği bir kaza sonucu bacağı alçıya alınan genç adam orada kalmaya başlar. Merkezin korkunç gizemlerini açığa çıkardıkça akıl sağlının sınırları zorlanır. Oradaki doktorlardan kendisinin de diğer hastalarınki gibi bir hastalığa sahip olduğunu öğrenir. tt4731136 +⓲💥


Gore Vebrinski Filmografisi

Oscar Ödüllü Bukalemun "Rango" animasyonunu yöneten ve filmlerine bakıldığında tür olarak çeşitliliği sevdiği anlaşılan 53 yaşındaki yönetmen Gore Verbinski'nin filmografisinde; ünlü Ring korku filmi serisinin ilk filmi Halka 2002, Karayip Korsanları 2003/2006 ve Julia Roberts'in oynadığı Komedi filmi Meksikalı (2001) yapımları yer alıyor.

Yaşam Kürü (2016) Dane DeHaan, Mia Goth


Yaşam Kürü (2016) Oyuncu Kadrosu

Dane DeHaan (Lockhart rolünde)
Jason Isaacs (Dr. Heinreich Volmer)
Mia Goth (Hannah)
Adrian Schiller (Müdür Yardımcısı)
Celia Imrie (Victoria Watkins)
Harry Groener (Seo Pembroke)
Ashok Mandanna (Ron Nair)
Johannes Krisch (Caretaker)
Tomas Norström (Frank Hill)

6 yorum:

  1. hımm izlerim bunuuuuu :)

    YanıtlaSil
  2. Dane De Haan olmayaydı iyiydi. Di Caprio'nun gençlik yıllarından fırlama bir suratı var ve filme hiç oturmuyor. Gore Verbinski için izlenir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. DeHaan bana yabancı gelen bir oyuncu. Fragmanı izlerken aynı benzetmeyi bende yaptım :)
      Su ve içindeki insanları merak ettim. Bu postta yayınladığım fotoğrafta bile insanlar yansıma da olsa suyun içinde görünüyorlar.
      Gerilim sevenleri doyuran bir film olur umarım.
      Teşekkür ediyorum ;)

      Sil
  3. Bu hafta çıkmış bakalım nasıl bu filimde Fragman fena gibime geldi :=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanda ürkütücü görüntüler var. Suyun içindekiler, yılanlar... :) Hakikaten çok fena :))

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön