5 Şubat 2017 Pazar

Hediyeleşme Etkinliği

Hediyeleşme Etkinliği

2016 yılının sonunda Sevgili Berika'nın düzenlediği Hediyeleşme Etkinliğine katıldım. Berika, ilk kez düzenlediği etkinlikle blogların birbiri ile kaynaşmasının güzel olacağını düşünmüş ve bu etkinliği hayata geçirmişti. İncelikli düşüncesine katılıp etkinliğe dahil oldum ve çekilişin sonucunu, kiminle eşleşeceğimi merakla beklemeye başladım.

Genel olarak blog ortamında edindiğim arkadaşlarımız ortak olduğu için sevgili Berika'nın blogunu, duyarlı yazılarını, şiir okumalarını bilmeyen var mıdır bilmiyorum ama blog adresini bu vesileyle paylaşmak istiyorum:
🌷🌷🌷
🌷🌷🌷
İlk kez katıldığım etkinlikte kız kardeş olan sevgili Esra ve Büşra ile eşleştik. Berika sayesinde İnstagram'da konuşup tanıştık. Hediyeleştik. Birlikte yazdıkları Kız Kardeşler Arasında blogunu da bu sayede tanıdım. Geniş yelpazesi olan konularda, bilgilendirici, enerjik, neşeli yazıları var. Tanışmak isterseniz (Link vermek için çok uygun bir yazı bence) bir postlarının linkini hemen aşağıda paylaşıyorum.
🌹🌹🌹
🌹🌹🌹
Hediye konsepti olarak kupa/bardak ve çikolata seçilmişti. Kızkardeşlerarasında'dan gelen kargo elime ulaştığında çok sevindim, mutlu oldum. Cıvıl cıvıl olan kupa takımının yanında hoşuma giden yeni yıl dileklerinin olduğu bir de kart vardı.



İlk kez katıldığım hediyeleşme etkinliği ile bana güzel duygular yaşatan Berika, Esra ve Büşra'ya teşekkür niteliğinde olan bu yazımı diğer blog arkadaşlarımla paylaşmak istedim...
Herkese iyi pazarlar diliyorum...

15 yorum:

  1. Güzel kupanda keyifle kahve içeceğin günler dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yasemin Hanım ;) Bu yayını yapmadan kullanmak istemedim. Bu günden sonra kupayla birlikte hediye gelen kahvelerden başlayarak içeceğim inşallah :)

      Sil
  2. Çok güzel bir kupa, keyifli kahveler bununla sana:))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Saadet Hanım, bende çok beğendim kupayı, keyifli olacak kahve içmesi :))

      Sil
  3. Hediyeler çok güzel. Güzel bir anı olarak kalacaktır.. Kart yazmak da büyük incelik..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kartta yazanlarda çok güzeldi Nahide hanım. :) Sevgili Berika güzel düşünmüş, kutluyorum bir kez daha :)
      Sevgiler diliyorum ;)

      Sil
  4. Hediyeleşme Etkinliği çok güzel bir fikirmiş, hoşuma gitti :) Kupanız hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz :) Etkinliğe dileyenler katıldı. Eşler ve hediyeler merak konusu idi. Kendi adıma güzel bir etkinlik yaşadım. Hoş oldu gerçekten.
      Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  5. Harika , size hep güzel anları hatırlatması dileğiyle ❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim hocam, yıllardır sakladığım/kullandığım kupalarım var hatırası olan. Pembeler arkadaş geldi onlara. :))

      Sil
  6. Çok cici hediyeler...Böyle şeyler motivasyonu arttırıyor.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yurdagül Hanım :) Motivasyonun arttığı doğru. :) Hele de kahve içmeyi seviyorsanız!

      Sil
  7. Yazıyı yeni gördüm kusuruma bakmayın lütfen. Bu güzel sözlere layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim. Yazıyı okurken nasıl mutlu oldum anlatamam :) Kız kardeşler de sizde etkinliğin hakkını verenlerdensiniz. Güzel bir şeylere vesile olmak çok güzelmiş ^^ Kocaman sevgiler❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz :) Ziyaret için teşekkür ediyorum, erken ya da geç olması önemli değil, herkesin meşgul olduğu bir dünyası var sonuçta.. Baştan sona güzel bir etkinlik oldu. Ben son derece memnun kaldım. Herkes aynı düşüncede mi bilmiyorum. Diğer katılan arkadaşların yayınlarını takip edemedim açıkçası. Az önce dediğim gibi her yere yetişemiyoruz. Etiketler sağolsun :))
      Yıllar sonra hatırlayacağım güzel bir anı sahibi olduk :)
      Bende sevgiler diliyorum :)

      Sil
  8. Güzel bir etkinlik olmuş.Hediyenizi güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön