17 Ocak 2017 Salı

Why Him? (2016)

Bu da Nereden Çıktı?

Romantik komedi konulu filmde, muhafazakâr bir babanın, kızının -internet milyoneri ve tuhaf/kaba davranışları olan- erkek arkadaşını tanıyınca dehşete düşmesi anlatılıyor. Bahsi geçen tuhaf erkek arkadaşı ise "127 Saat" filminden hatırlayacağınız James Franco canlandırıyor.

Bu da Nereden Çıktı?


John Hamburg'un yönetmenliğini üstlendiği Komedi türündeki Why Him? (2016) filmi 20 Ocak 2017 Cuma günü gösterime giriyor. Senaryosunu Ian Helfer ve John Hamburg'un yazdığı ABD yapımı film 111 dakika sürüyor. Sinemalarda "Bu da Nereden Çıktı?" ismiyle gösterilecek olan filmin görüntü yönetmenliğini Kris Kachikis'in yapıyor. Filmin müziklerinde ise Theodore Shapiro'nun imzası bulunuyor.


Why Him? - Bu da Nereden Çıktı? Konusu

Ned Fleming bir baskı şirketine sahip, çalışanları ve çevresi tarafından sevilen bir aile babasıdır. Üniversitede okuyan bir kızı ve 15 yaşında bir oğlu vardır. Ned, 55 yaşına bastığı sıralarda kızının kendilerinden gizlediği bir erkek arkadaşı olduğunu öğrenir. Noel tatilinde -her tatilde yaptıkları gibi- tüm aile kızları Stephanie'nin yanına gider. Kızının erkek arkadaşı Laird ile tanışan Ned ondan hoşlanmaz. Çok zengin bir internet girişimcisi olan Laird'ın oldukça tuhaf huyları vardır. Kızı onun ne kadar iyi bir insan olduğunu söylesede Ned, Laird'ı kaba bulur. Teknoloji konusunda Laird'dan oldukça geride olması, oğlu Scotty'nin Laird'ı sevmesi üzerine bir de Laird'ın kızıyla evlenmek istediğini öğrenmesi Ned'in paniğe kapılmasına neden olur. Ned, damat adayından kurtulmayı amaçlayarak onunla bir iddiaya girer...tt4501244

Bu da Nereden Çıktı?
Why Him? (2016) Bryan Cranston ve James Franco


Why Him? - Bu da Nereden Çıktı? Oyuncuları

James Franco (Laird Mayhew rolünde)
Bryan Cranston (Ned Fleming, baba)
Zoey Deutch (Stephanie Fleming)
Megan Mullally (Barb Fleming, anne)
Griffin Gluck (Scotty Fleming)
Adam DeVine (Tyson Modell)
Cedric the Entertainer (Lou Dunne)
Zack Pearlman (Kevin Dingle)
Jee Young Han (Marnie Dingle)
Tangie Ambrose (Patty Dunne)

4 yorum:

  1. Hahaha:))))çok hoşuma gitti konusu, damadın tipi dövmeli filan ben de baba olsam istemezdim yani:)))seyretmek isterim canım, çok teşekkürler.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanı izledim, damat çok fena :)) James Franco fazla sevimli :)

      Sil
  2. Komedi filmlerini çok seviyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eleştirileri okudum, orta karar bir filmmiş. Why Him filmimi çok beklentiye girmeden izlemek lazım.
      Teşekkür ediyorum :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön