3 Ocak 2017 Salı

The Sea of Trees (2015)

Sonsuzluk Ormanı (2015)

Amerikalı yönetmen Gus Van Sant'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Dram türündeki The Sea of Trees (2015) filmi 6 Ocak 2017 günü gösterime giriyor. Senaryosunu Chris Sparling'in yazdığı, görüntü yönetmenliğini Kasper Andersen'in üstlendiği ABD yapımı film 110 dakika sürüyor. Türkçe ismi Sonsuzluk Ormanı (2015) olan filmin müziklerinde ise Mason Bates'in imzası bulunuyor.


Sonsuzluk Ormanı (2015) Konusu

Arthur Brennan, yaşadığı bir trajedi sonucunda Japonya'da bulunan Fuji Dağı eteklerinde İntihar Ormanı diye bilinen ormana gider. Aokigahara'da, gizemli ormanda trekking yaparken pek çok kişinin ağaçlarda bıraktığı izleri takip etmektedir. Arthur ölmek için aradığı mükemmel yeri bulduğunda ise ormanda kaybolmuş Japon Takumi ile karşılaşır. Arthur, tüm enerjisini Takumi’yi korumak ve kurtarmak için harcamaya karar verir. İki adam, Arthur’un karısına olan büyük sevgisi sayesinde hayatta kalma yolculuğuna başlarlar. tt3450900


Gus Van Sant - Yönetmen

Yapımcı, yönetmen, yazar ve oyuncu olan 1952 Amerika doğumlu Gus Van Sant; Milk (2008), Kayıp Umutlar - Promised Land (2012), Forrester'i Bulmak (2000), Can Dostum (1997) ve Benim Güzel İdahom (1991) isimli filmleriyle tanınıyor. Bahsettiğim filmlerden 2008 yılı yapımı bir biyografi olan 'Milk' filmi, o yıl en iyi oyuncu ve senaryo dalında iki Oscar Ödülü kazandı. 'Can Dostum' filmini ise sanırım bilmeyenimiz azdır. 
Nisan 2016 ayında dünyada gösterilmeye başlanan Sonsuzluk Ormanı (2015) filmi, topladığı puanlar ve ödül adaylıklarıyla, yönetmenin az önce saydığım filmleri kadar ilgi toplamamış görünüyor.

Sonsuzluk Ormanı (2015) Oyuncuları

Matthew McConaughey (Arthur Brennan rolünde)
Naomi Watts (Joan Brennan)
Ken Watanabe (Takumi Nakamura)
Katie Aselton (Gabriella Laforte)
Jordan Gavaris (Eric)
James Saito (Dr. Takahashi)
Ami Haruna (Game Show Host)
Anna Friedman (Anna)

3 yorum:

  1. Çok güzel filmler var. Sizlere şu nu sormak istiyorum. Tarsus'ta çekilen bir film vardı adını hatırlayamadım acaba onu sitenizde yayınlar mısınız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Tarsus Kent ;)
      Ayla'dan bahsediyorsunuz sanırım. Fragmanı çıktıysa ilerleyen günlerde haberler bölümünde paylaşırım. ;)

      Sil
  2. Gerçekte Japonya'da var olan Aokigahara Ormanı, sık oğaçlarıyla kaybolmaya müsait bir mekan. Ormanda sayısız intihar girişiminde bulunulmuş ayrıca yapılan aramalarda çok sayıda intihar vakasına rastlanmıştır.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön