7 Aralık 2016 Çarşamba

Hayati Tehlike (2016)

Hayati Tehlike (2016)

Yönetmenliğini Serdar Işık'ın yaptığı Komedi türündeki yerli film Hayati Tehlike (2016), 9 Aralık 2016 günü gösterime girecek. Senaryosunu Baykut Badem'in yazdığı, görüntü yönetmenliğini Alp Korfalı'nın üstlendiği film, sıradan bir fırıncının değişen hayatını komik bir dille anlatıyor.


Hayati Tehlike (2016) Konusu

Konya'lı bir etli ekmekçi olan Hayati, mafyaya haraç vermeyi reddedince hayatı bir anda değişir. Hayati Tehlike, sütkardeşinin intikamını almak için bir operasyonda mafyanın içine köstebek olarak yerleşir. Hayati, artık kilit noktada yer almaktadır ve tüm organizasyon ona bağlıdır. Ancak mafyanın başındaki Rus baronunun kızına âşık olması ve aşkına karşılık bulmasıyla işler iyice karışmaya başlar. Üstelik mafyanın kızını kullanarak barona ulaşmaya çalışan başkaları da vardır. tt6282098

Hayati Tehlike (2016), Eyüp Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen galadan bir kare 
Bundan birkaç hafta önce Eyüp Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen filmin galası engelli konuklarla birlikte yapıldı. Filmin yapımcısı Mustafa Uslu galada yaptığı konuşmada 2017 yılında 5 film göstermeyi planladıklarını ve bu filmlerin ön gösterimlerini de engelli çocuklarla gerçekleştirmek istediklerini söyledi. Galaya Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın'da katılıp bir konuşma yaptı.

Hayati Tehlike (2016) Toygan Avanoğlu etli ekmek yapan bir fırıncı rolünde
Hayati Tehlike (2016) filminin oyuncu kadrosunda; Toygan Avanoğlu, Öznur Serçeler, Anıl İlter, Altan Erkekli, Füsun Demirel, Burç Kümbetlioğlu, Zeynep Şahin, Billur Yılmaz, Deniz Sipahi rol alıyor. ‘
Hayati Tehlike’ adlı komedi filminde konuk oyuncu olarak; Erkan Petekkaya, teknik direktör Şota Arveladze, Şarkıcı Hakkı Bulut, Survivor yarışmasından Hakan-Gizem Hatipoğlu çifti gibi isimler yer alıyor.

10 yorum:

  1. Bu adam çok komik bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toygan Avanoğlu sizin oraların dizilerinden yer etmiş bende Naz. Onu görünce Ege dizileri geliyor aklıma :)

      Sil
  2. Ayyy Anıl İlter instagramdan takip ediyorum sevdiğim oyunculardan birisi :)) En son Eylül'de gitmiştim sinemaya baya zaman oldu buna da gidebilirim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayati Tehlike'nin kadrosunda güzel isimler var. Anıl İlter'i yerli dizilerden tanıyorum. İnşallah fırsat bulup gidebilirsin :)

      Sil
  3. Komedi filmlerine bayılıyorum, romantizm harici herşeyi sevsem de, komedi olunca aksiyon tutkum bile geride kalıyor. Gerçi bu film hem aksiyonu hem komediyi fazlasıyla bünyesinde barındırıyor anladığım kadarıyla. Um gözüm, aşifte ki yeşilli karakterde. ^^ Nedense bir bilim kurgu havası var gibi hissettiriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fragmanda o yeşilli karakterin kısa bir sahnesi var River. Hayati Tehlike isimli karakter araba kullanırken arabanın camında beliriveriyor. :) Yalnız dikkatinden hiç bir şey kaçmıyor :))

      Sil
  4. Komik bir filme benziyor. Gülmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde vizyona girmesi ne güzel :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta Hayati Tehlike filmiyle birlikte komedi filmi olarak Çılgın Ofis Partisi yeni vizyona giren filmlerden... Kötü olaylar yaşamak istemiyoruz ama süregelen savaş ve toplumda yok artık dedirtecek öyle suçlar işleniyor ki kayıtsız kalmayanlar gülmeye ihtiyaç duyuyor... Konu uzun velhasıl komedi filmi bize lazım.;) Teşekkür ediyorum Zehracığım. :)

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. İnanır mısın Dağınık, etli ekmek lafını okuduğumdan beri Hayati Tehlike filmi aklımdan çıkmadı :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön