20 Aralık 2016 Salı

Collateral Beauty (2016)

Gizli Güzellik (2016)

Gizli Güzellik (2016)

Yönetmenliğini David Frankel'in üstlendiği Dram türündeki ABD yapımı film Collateral Beauty (2016) 23 Aralık 2016 günü vizyona giriyor. Senaryosunu Allan Loeb'un yazdığı görüntü yönetmenliğini Maryse Alberti'nin yaptığı yapım 97 dakika sürüyor. Çekimleri  New York City'de gerçekleştirilen filmin müziklerinde Mychael Danna ve Theodore Shapiro'nun imzası bulunuyor.
Türkiye'deki sinemalarda Gizli Güzellik adıyla gösterilecek olan film, yas tutan bir babayı konu alsa da yeni yıl öncesi Noel ruhunu yaşatan bir film izlenimi veriyor. Film, en acı kaybı yaşasak bile yaşamın değeri ve güzelliği hakkında nasıl iyimser kalacağımızı gösterecek.

Collateral Beauty (2016), Naomie Harris ve Will Smith
  

Gizli Güzellik - Collateral Beauty (2016)

New York'ta başarılı bir reklamcı olan Howard'ın küçük kızı Olivia yakalandığı kanser hastalığından kurtulamaz. Howard yaşadığı bu trajedinin ardından depresyona girer. Reklam şirketi ortakları Whit, Claire ve Simon ayakta kalabilmek için savaş verirken o bir apartman dairesinde domino taşları dizmekle vakit geçirmektedir. Dostları onunla iletişim kurmaya çalışırken o kaybına dair evrenden bir yanıt bekler. Arkadaşları Howard'a yardım etmek için bir plan yapar. Bundan sonra gerçekleşecek olanlar ise çok şaşırtıcı olacaktır. tt4682786

Collateral Beauty (2016) Edward Norton ve Will Smith

Gizli Güzellik (2016) Oyuncuları 

Will Smith (Howard rolünde)
Kate Winslet (Clarie)
Keira Knightley (Amy)
Helen Mirren (Brigitte)
Edward Norton (Whit)
Michael Pena (Simon)
Naomie Harris (Madeleine)
Jacob Latimore (Raffi)
Ann Dowd (Sally Price)
Liza Colón-Zayas (Trevor'ın Annesi)
Natalie Gold (Adam'ın Annesi)
Kylie Rogers (Allison)
Shirley Rumierk (Simon'ın Eşi)
Alyssa Cheatham (Olivia)

6 yorum:

  1. Will Smith'in filmlerini de oyunculuğunu da seviyorum daha geçen hafta Umudunu Kaybetme adlı filmini izledim. Çok etkileyiciydi. Bu film de güzel bir filme benziyor 😊. Emeğine sağlık Zülalcim sevgilerimle 😊.

    YanıtlaSil
  2. oyuncular iyi de beklentim şu an düştü, kurgu eh işte sanki Zülal =(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin ilerleyen dakikalarında sürprizler var mıdır bilmiyorum ama duygusal bir konuya sahip, aksiyon yok gibi Fenomen. İlerleyen tarihlerde izleme listemde olacak bu film. Teşekkürler ;)

      Sil
  3. Ilginç bir konu bunu da alayim listeye. Senin blogundan çok faydalaniyorum. Genelde sevdim izlediklerimi

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön