7 Kasım 2016 Pazartesi

Benim Adım Feridun (2016)

Benim Adım Feridun (2016)

Çağan Irmak'ın yönettiği ve senaryosunu yazdığı Komedi, Aşk, Dram türündeki Benim Adım Feridun (2016) filmi 11 Kasım 2016 günü gösterime giriyor. Gökhan Tiryakinin görüntü yönetmenliğini üstlendiği yerli filmin senaryosunun kaynağını, Mahir Ünsal Eriş'in aynı isimli 8 sayfalık hikayesi oluşturmuş. 100 dakika süren Benim Adım Feridun filminin çekimleri Balıkesir, Erdek'te gerçekleştirildi.

Benim Adım Feridun (2016) Oyuncuları

Halil Sezai Paracıkoğlu (Ersan/Feridun rolünde), Büşra Pekin (Hayal), Suzan Aksoy, Tarık Pabuçcuoğlu, Güngör Bayrak, Cem Kurtoğlu, Ayşe Tunaboylu, Defne Yalnız, Kadriye Kenter, Özge Borak (Ayla), Melis Sökmen (Şarkıcı olarak), Rahmi Dilligil, Sacide Taşaner, Nurcan Şirin, Kenan Acar, Melisa Şalgam, Doruk Özdemir.

Benim Adım Feridun (2016) Özge Borak ve Halil Sezai Paracıkoğlu


Benim Adım Feridun (2016) Konusu:

Uzun süredir Ersan'la ilişkisi olan Ayla, karşısında geniş davranan sevgilisinden ayrılır. Terk edilen Ersan bir süre bocaladıktan sonra Ayla'yı geri kazanmaya çalışır. Ancak çabaları sonuç vermeyince ayrılığı kabullenerek yeni bir sayfa açmaya karar verir.
Erdek'teki çocukluk evine giden Ersan orada aradığı huzuru bulamayınca Erdek sahiline gitmeye karar verir. Sahile yakın bir düğün salonundan gelen sesler dikkatini çeker. Düğüne gidip bir şeyler içip çıkarım diye düşünerek gittiğinde ise damadın babası onu yıllar önce küsüp Almanya'ya yerleşen kardeşinin oğlu Feridun zanneder.

Benim Adım Feridun (2016) Güngör Bayrak ve Cem Kurtoğlu
Gittiği bu düğünde yaşadığı mutluluk kendisini şaşırtırken düğünden ayrılamaz. Orada damadın kuzeni Hayal'i görmüş ve kendisini Feridun kimliğiyle düğüne devam eder bulmuştur. Fakat düğün ilerleyen saatlerde ilginç olaylara gebedir.

11 yorum:

  1. Selamlar Zulalcim, Cagan Irmak filmleri genelde guzel oluyor bu film de farkli geldi umarim izleyebilirim :) Emegine saglik canim. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Sinem hoş geldin :) Çağan Irmak izlenesi filmler çıkarıyor. Umarım izleyebilirsin. Çok teşekkür ediyorum. Sevgiler diliyorum bende :)

      Sil
    2. Hoşbuldum Zulalcim, burda olup tekrar görüşebilmek çok güzel :)

      Sil
  2. Yanlışlıklarla başkasının yerine geçme" epey kullanılan bir konu. Hoş Çağan Irmak için bir şans verilebilir sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşlenen konu dediğiniz gibi çok işlendi. Beklentim sürpriz bir şeyler olduğu yönünde, inşallah şaşırtmayı başarırlar. Nadide Hayat filminde yönetmen fantastik ögeler ekleyerek beni şaşırtmıştı. Bakalım izleyip göreceğiz! Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Çağan Irmak filmleri her zaman bir adım öndedir fakat nedense bu sefer pek çekici gelmedi bana...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Halil Sezai Paracıkoğlu'nun 2 gün önce İncir Reçeli 2 filmini izledim. Beğendim filmi. Kadroda yine Paracıkoğlu var. Kadro fena değil. Çağan Irmak yine sıcak bir film yapmıştır diye düşünüyorum. Ama işte konu tanıdık geliyor. Sanırım bu yüzden çekici gelmiyor.
      Teşekkür ediyorum. :)

      Sil
  4. Hikâye çok tanıdık geldi diyordum ki evet doğru hatırlıyormuşum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senaryo hikayeye sadık kalınarak yazılmışsa filmin sonunu biliyorsunuz demektir bu!
      Teşekkür ediyorum Handan Hanım :)

      Sil
  5. Senin yorumunla birlikte öğrendiğim bu filmi sabırsızlıkla bekliyorum ben :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında yazdıklarım basına verilen açıklama. Ama haberdar edebildiğim için çok mutlu oldum. ;)
      Teşekkür ediyorum. :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön