2 Ekim 2016 Pazar

Bir Baba Hindu (2016)

Bir Baba Hindu (2016)


30 Eylül 2016 günü gösterime giren yerli Komedi Bir Baba Hindu (2016) filminin yönetmenliğini, senaryo yazarlığını ve başrol oyunculuğunu Sermiyan Midyat üstlendi. Görüntü yönetmenliğini Barış Özbiçer yaptı, müziklerde ise Sandeep Shirodkar, Jackie Vanjari ve Cem Yıldız'ın imzası bulunuyor. Filmin yapımcı firması ise BKM Yapım. 

Oyuncu Kadrosu

Sermiyan Midyat (Fadıl), Nicole Faria (Gunhdi), Şafak Sezer, Burak Satıbol, Zeynep Kankonde, Burak Satıbol, Füsun Demirel, Osman Alkaş, Begüm Öner, Ayhan Taş, Bülent Kayabaş... 

Bir Baba Hindu (2016), Sermiyan Midyat Kaşık oynarken

Konusu

Babası mafya babası olan Fadıl, babasının mafya işlerini onun üzerine yıkmasıyla daralır ve yoga yapmaya başlar. Güzel yoga hocası Gunhdi'ye âşık olan Fadıl o kaçırılınca peşinden Hindistan'a, Mumbai'ye gider. Sevdiği kadını, arkadaşı Hulusi ile Hindistan'da arayan Fadıl, orada rastladığı bir Türkten Gundhi'nin annesinin Hindistan'ın en büyük elmas kaçakçısı olduğunu öğrenir... Ancak Fadıl karşısına çıkan zorlukları aşmak için sevgisinden güç alacaktır... tt5608972

Nicole Faria, 2010 yılında Hindistan'dan dünya güzeli seçildi.

Nicole Faria 


Sermiyan Midyat'la başrolü paylaşan Nicole Faria, Bir Baba Hindu filminden önce 2 filmde daha rol almış. Faria, 2010 yılında Hindistan'dan seçilen ilk dünya güzeli olmuş.

Sermiyan Midyat, Bir Baba Hindu filminin yönetmeni

Yönetmen Sermiyan Midyat 

1974 yılında doğan yönetmen daha önce hem yazıp hem yönettiği 3 sinema filmine imza attı. Son çektiği filminin aslında Hint sinemasını Türkiye’ye getirmekten ziyade Türk sinemasının Hindistan’a götürüldüğünü söyleyen tiyatro oyuncusu olan ve dizi yöneten Midyat'ın şimdiye kadar çektiği filmler şöyle sıralanıyor: 
Ay Lav Yu (2010) 
Hükümet Kadın (2013) 
Hükümet Kadın 2 (2013) 
Bir Baba Hindu (2016)

5 yorum:

  1. Merak ediyorum bu filmi :) Dün de televizyonda tanıtımı vardı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filmin fragmanını ve soylesini seyrettim. Bende de merak uyandirdi. Ama izleyen yorumlari pek iç açıcı gelmedi bana. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Sermiyan Midyat ın filmlerini beğeniyorum. Fragmanını izleyince ben de merak ettim. EŞimle gideceğiz bakalım inşallah. Türk filmlerini sinemalarda desteklemek lazım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yonetmenin Hukumet Kadın filmlerini izledim. Sevdiğim filmlerdi. Bir Baba Hindu'da sevdiğim birçok tiyatro oyuncusu rol almış. Sırf onları gormek için bile izlemeyi dusunuyorum. Dediğiniz gibi destek lazım. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Uzun zamandır güzel bir türk komedi film izledim diyebilirim. Umarım bu özleme son verecek fil film olur Bir Baba Hindu...

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön