5 Ekim 2016 Çarşamba

Bayram Abi (2016)

Bayram Abi (2016)

Erdi Dikmen'in yazıp yönettiği Komedi türündeki yerli yapım Bayram Abi (2016) 7 Ekim 2016 günü vizyona giriyor. Görüntü yönetmenliğini Mehmet Başbaran'ın üstlendiği esnaf komedisi 109 dakika sürüyor. Filmdeki aile havasının, filmin oluşumuna katkıda bulunan yönetmen Erdi Dikmen ve başrol oyuncusu Barbaros Dikmen'in kardeş olmasından kaynaklandığını akla getiriyor. Filmin yapımcılığını üstlenen Sabri Onur Dikmen'de kardeşlerden bir diğeri.

Oyuncular

Barbaros Dikmen (Bayram rolünde),  Ayhan Taş (Bakkal Mehmet), Ecem Karavus, Sinem Ekşioğlu, Gökhan Niğdeli, Hande Yögen,  Hamdi Alp (Talha), Selman Ünlüsoy (Hamdullah),  Ayça Bildik (Ayten), Ayşen İnci, Yakup Yavru...


Bayram Abi (2016) Konusu:

Bayram'ın hayallerinde bir arkadaşının düğününde gördüğü ve delicesine âşık olduğu Sinem vardır. Sinem ülkenin önde gelen kola şirketlerinden olan Koma Kola'nın reklam ve pazarlama müdürüdür. Ailesi ile birlikte yaşayan Bayram'ın babası Cemal, oğlunun aile yadigârı mesleği olan şerbetçi dükkanının başına geçmesini istemektedir. Bayram ise Sinem'e ulaşabilmenin yollarını aramakta onunla tanışabilmenin yolunun kendi kola markasını yaratmak olduğuna inanmaktadır. Kolanın gazının ilk bardaktan sonra kaçması ise ona göre en büyük problemdir. Bu amacını gerçekleştirmek için babasının isteğini reddeder ve arkadaşları Talha, Mehmet bakkal ve Hamdullah'la birlikte yola koyulur.

2 yorum:

  1. Büyük umutlarla gidilmemesi gereken sıradan bir Türk komedi filmi gibi duruyor...

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön