30 Eylül 2016 Cuma

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016)

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (2016)

Ransom Riggs'in ülkemizde de yayınlanan 'Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları' kitabından sinemaya uyarlanan film; Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016) 30 Eylül 2016 günü vizyona girdi. Ünlü yönetmen Tim Burton'ın kendine özgü çizgisinin dışına çıkmayarak yönettiği Fantastik, Macera türündeki filmi 127 dakika sürüyor. Senaryo uyarlamasını Jane Goldman'ın yaptığı film bir ABD yapımı.


Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (2016) Oyuncuları: 

Asa Butterfield (Jacob "Jake" Portman rolünde), Eva Green (Miss Alma LeFay Perigrine), Samuel L. Jackson (Baron), Judi Dench (Bayan Avocet), Rupert Everett (Ornitolog), Milo Parker (Hugh Apiston), Chris O'Dowd (Franklin Portman), Allison Janney (Dr. Golan), Terrence Stamp (Abraham 'Abe' Portman), Ella Purnell (Emma Bloom)...


Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (2016) Konusu:

16 yaşındaki Jake, çok sevdiği büyükbabası Abraham 'Abe' Portman'ın eskiden anlattığı hikayelerdeki tuhaflıkları bulmuştur. Ölen dedesinin onu başka zaman ve dünyalara götürecek bir ipucu bıraktığını öğrenir. Bu ipucu onu sihirli bir diyar olan Bayan Peregrine'nin evi olarak da bilinen tuhaf yere yönlendirir. Ancak gizem ve tehlike, orada yaşayanları çocukları tanıdıkça, onların özel güçlerini ve düşmanlarını öğrendikçe derinleşir. Sonunda Jake aslında kendi "tuhaflığının" yeni tuhaf arkadaşlarını kurtarabileceğini keşfeder. tt1935859

9 yorum:

  1. Bu filmi hazır kitabını da okumamışken izlemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün herşeyden konuşmalının yorumunu okudum. Kitapla ayrı yönlere gidiyormuş film...

      Sil
  2. Sonunda beklediğim film geldi! Sabırsızlanıyorum izlemek için

    YanıtlaSil
  3. bence en güzellerinden bir filmdir;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filminin fragmanını izledim ve bayıldım. Umarım film aynı enerjiye sahiptir. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  4. Bu filmi çooook merak ediyorum Zülal! Geldim bir dolandım neler gelmiş diye, bunda durdum direkt :)))
    Özledim sizleri, daha dönemedim, vizyonu takip edip bir merhabaya geldim ;)
    Sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Tıklayınca çocukların yüzlerini görüp korktum valla:))ay dağlara taşlara:)))çok teşekkürler belli ki ilginç bir film. İzlemek isterim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ne zamandır bunu bekliyordum pazar günü gideceğim :) Kitabını da okumak istiyorum ama işte o kadar çok şey istiyorum ki zaman yetmiyor :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön