22 Ağustos 2016 Pazartesi

Sevimli Kedi İş Başında 2 (2015)

Sevimli Kedi İş Başında 2 (2015)

Yönetmenliğini Andres Couturier'in üstlendiği Animasyon filmi Sevimli Kedi İş Başında 2 (2015) 26 Ağustos 2016 günü vizyona giriyor. Senaryosu James Krieg, Doug Langdale & Jorge Ramírez Suarez tarafından oluşturulan Meksika yapımı film 89 dakika sürüyor. Orjinal ismi "Don Gato: El Inicio de la Pandilla" diğer adı "Top Cat Begins" olan film, Türkçe dublajlı olarak yayınlanacak. Animasyon çocuklar hedef alınarak üretilmiş.

Top Cat Begins
Top Cat Begins Afişi

Sevimli Kedi İş Başında 2 (2015) Konusu:

Sokaklarda yaşayan, geçimini yankesicilik ve hırsızlıkla sağlayan Sevimli'nin kaderi maceracı Benny ve arkadaşları ile tanışınca değişir. Benny'nin arkadaşlığıyla kendisine çeki düzen vermeye başlayan Sevimli, arkadaşları Bay Karizma, Süslü, Fırıldak ve Casus'la vakit geçirirken polis memurlarının bile çekindiği, kendisini New York sokaklarının hakimi ilan eden Bay Dev'le karşılaşır. Bay Dev'den kötülük yapmadan kurtulması gerekmektedir.

9 yorum:

  1. Sevimli Kedi İş Başında ha? Tam benlik:))))Çok teşekkürler Zülal'cim..
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Profil resmi olarak Bücürük'ün fotoğrafını kullanmanız nedeniyle esprili bir yorum oldu :) Bu mesajı twitter'da kullanabilirim.:)

      Sil
    2. Profil resmi olarak Bücürük'ün fotoğrafını kullanmanız nedeniyle esprili bir yorum oldu :) Bu mesajı twitter'da kullanabilirim.:)

      Sil
  2. Bazı animasyonları büyükler de izlemeli.Bu da öyle bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Film, vermek istediği mesajı izleyiciye tam olarak verebilecek mi bilemiyorum. Eleştiriler olumlu yönde değil. Ancak afistekiler çok sevimli izleyin beni diyorlar:)

      Sil
  3. Hımmm sevimli kedi iş başında izlemek, tam da bir kedi mi alsam acaba diye düşünürken:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kediler bu ara çete olarak beyazperdeye konuk oluyorlar, Hatırladığım, bundan önce Kötü Kedi Şerafettin vizyona girmişti...
      Kedi can yoldaşı olur, ama tabi ortalama 10 yıl civarı bir süre bakımını üstlenmeyi göze almak lazım... Ev sahibinin kayınvalidesinin ağzını, kedileri sevip sevmediği konusunda aramak gerekir mi bilemedim :)

      Sil
  4. Kedilerin isimleri de çok hoş:) Ben seviyorum böyle filmleri.. Kendim için de değerlendirebilirim bu film önerisini..:)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Benim kiz buna bayilir 😊.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön