4 Ağustos 2016 Perşembe

Extraction (2015)

Kurtarıcı - Extraction (2015)

Steven C. Miller'in yönettiği Aksiyon, Gerilim türündeki Kurtarıcı - Extraction (2015) filmi 5 Ağustos 2016 tarihinde gösterime giriyor. Senaryosunu Max Adams ve Umair Aleem'ın yazdığı film Kanada yapımı ve 83 dakika sürüyor.

Kurtarıcı - Extraction (2015) Oyuncuları:

Bruce Willis (Leonard Turner rolünde), Kellan Lutz (Harry Turner), Gina Carano (Victoria), D.B. Sweeney (Ken Robertson), Joshua Mikel (Drake), Steve Coulter (Theodore Sitterson), Dan Bilzerian (Higgins), Heather Johansen (Ajan Stevens), Roman Mitichyan (Dmitri Kovrov), Christopher Rob Bowen (Ajan Nick Purvis), Lydia Hull (Kris), Tyler J. Olson (Darryl), Nicholas M. Loeb (Vinn), Sierra Love (Sally)...

Kurtarıcı - Extraction (2015) Konusu:

CIA ajanı olan Leonard Turner düşmanları tarafından yakalanır. Ondan istenen CIA'in örgütleri içine yerleştirdiği muhbirlerin isimleridir. Leonard'ı, bilgi vermediği takdirde karısını ve oğlunu öldürmekle tehdit ederler. Tehdit gerçeğe dönüşür ve oğlunun gözleri önünde annesini vururlar. Bu olaydan 10 yıl sonra kimliği ifşa olan babasının izinden giden oğul Harry CIA ajanı olur. Leonard'ın istihbarattan arkadaşı olan Ken Robertson, Harry ile bizzat ilgilenmiş ve çok iyi yetiştirmiştir. Prag'da çalışan Harry'nin tek amacı saha ajanı olmaktır. Ancak yaptığı her başvuru yetersiz olduğu gerekçesi ile reddedilmektedir.

Extraction (2015), Gina Carano, Kellan Lutz

CONDOR adı verilen, sahibi olan kişiye devletin tüm iletişim kanallarına erişme imkanı sağlayan bir cihaz geliştirilmiştir. Leonard bu makineyi nakil sırasında korumakla görevlendirilir. Ancak görevi sırasında teröristler tarafından kaçırılır. Amiri, Harry'ye babasının kaçırılma olayının dışında kalması emrini vermesine rağmen Harry kaçar ve NewJersey'e babasını illegal olarak kurtarmaya gider. Orada CONDOR'u etkisiz hale getirmekle görevlendirilen ajan ise Harry'nin eski sevgilisi Victoria'dır. tt4382872

Extraction (2015) Film Yorumu:

Benzerlerine sıkça rastlanan ajan filmlerinden olan Extraction (2015) izleyiciye yeni bir şeyler sunmamakta. Bildik temalar; otoriteye karşı gelen bir ajan, otoriteye güveni sarsılmış başka bir ajan, cebini doldurmaya bakan daha başka bir ajan, şiddet, silahlar, klasik takip ve dövüş sahneleri, gece kulübünde dans eden nü kızlar, her yerden bitiveren kötü adamlar... Bu klişe sahnelerin üstüne kasvetli ve karanlık ortamlar eklenince filmin seyir keyfi bir hayli azalmış.

5 yorum:

  1. Bruce Wills'in oyuculuğunu çok severim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bruce Willis'in karizması var. Mavi Ay dan beri takipçisiyim.;)

      Sil
  2. Konu sıradan ama oyunculardan izlenilebilir ama evde muhtemelen 😉

    YanıtlaSil
  3. Pek sinemada izlenesi gelmedi bana da :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön