27 Temmuz 2016 Çarşamba

Mon Roi (2015)

Prensim - Mon Roi (2015)

Fransız oyuncu, senarist ve yönetmen Maiwenn'in son filmi Prensim - Mon Roi (2015) 29 Temmuz 2016 günü vizyona giriyor. 2015 Fransa yapımı olan Dram, Romantik türlerindeki film 124 dakika sürüyor. Senaryosu Maiwenn, Etienne Comar imzasının taşıyan filmin görüntü yönetmenliğini Clarie Manton, müziklerini ise Stephen Warbeck üstleniyor.
***
Mon Roi ödüllü bir film. Emmanuelle Bercot, filmdeki Tony rolü ile 2015 Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünün sahibi oldu.
***
Diğer bir adı "My King" olan filmin oyuncu kadrosunda; Emmanuelle Bercot (Tony rolünde), Vincent Cassel (Georgio), Louis Garrel (Solal), Isild Le Besco (Babeth), Chrystele Saint Louis Augustin (Agnes), Patrick Raynal (Denis), Paul Hamy (Pascal)... yer alıyor.


Prensim - Mon Roi (2015) Konusu: 

Avukat olan Tony gittiği bir kayak tatilinde bacağını kırar. Rehabilitasyon görmek için gittiği merkezde 10 yıl öncesine dönüşler yapar. Kırılan bacağından çok inişli çıkışlı yaşadığı aşk ve evlilik Tony'yi etkilemiş hatta onu hayatından vazgeçmesine sebep olacak kadar karanlığa sürüklemiştir. Bunda eşi olarak seçtiği süprizlerle dolu, zeki, ince Georgio'nun payı büyüktür. Peki, tutku dolu bir aşk masalı, çocukları Sinbad'a rağmen Tony'yi nasıl bir yıkıntı haline getirmiştir? tt3478962
***
Film, 15 yaş ve üzeri izleyici kitlesi için uygundur. Ayrıca filmin gösterimi Başka sinema salonlarında da oynatılmaktadır.

Mon Roi (2015) filmi yönetmeni; Maïwenn

3 yorum:

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön