27 Temmuz 2016 Çarşamba

Bad Moms (2016)

Eyvah Annem Dağıttı (2016)

Jon Lucas ve Scott Moore'un hem yönetip hem yazdığı Komedi filmi Bad Moms (2016) 29 Temmuz 2016 günü gösterime giriyor. Görüntü yönetmenliğini Jim Denault’un üstlendiği, müziklerini ise Christopher Lennertz'in yaptığı ABD yapımı film 101 dakika sürüyor. Jon Lucas ve Scott Moore ikilisi ses getiren komedi filmi serisi "The Hangover" I-II-III filmlerinin senaryosunu yazmıştı. Filmin çekimleri ise New Orleans'ta gerçekleştirildi.
***
19 Temmuz 2016 tarihinde filmin ön gösterimi yapıldı. Galaya katılan ve Ashton Kutcher ile evli olan kötü anne rolündeki oyuncu Mila Kunis'in, şu anda ikinci çocuğuna hamile olduğu görüntülendi.
***
Eyvah Annem Dağıttı (2016) filminin önemli rollerini Mila Kunis (Amy Rolünde), Kristen Bell (Kiki), Kathryn Hahn (Carla), Jada Pinkett Smith (Stayc), Christina Applegate (Gwendolyn) ve Annie Mumolo (Vicky) paylaştı.

Eyvah Annem Dağıttı 2016

Eyvah Annem Dağıttı - Bad Moms (2016) Konusu:

Okula giden iki çocuk sahibi Amy Mitchell, iyi bir işi, köpeği ve evi olan mükemmel bir annedir. Günleri oradan oraya yetişmek ve her şeyi mükemmel yapmaya çalışmakla geçmektedir. Aşırı yorgunluğa sebep olan bu durum bir gün okul aile birliği toplantısında tepki vermesine neden olur. Kendisine yeni sorumluluklar yükleyen bu durum karşısında isyan eden genç ve güzel anne orada yalnız olmadığını anlayacak kafa dengi iki anne olan Kiki ve Carla'yı da yanına alarak bir süre kötü anne olmaya karar verecektir. Bekâr anneler çılgınlık kararlarını uygulamaya başlarlar ve bir parti verirler. tt4651520

6 yorum:

  1. İyi bir fikirmiş yorulan anneler için ;) Eğlenceli bir film gibi görünüyor ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amerikan komedisi, uçuk kaçık bir filmmiş gibi duruyor... Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Renkli bir filme benziyor, umarım izleyebilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eyvah Annem Dağıttı filminin fragmanını izledim. Eğlencelik bir film. Dertlerden uzaklaşmak için uygun gibi. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  3. Buna kesinlikle gideceğim eğlenceli bir film olduğu kesin :)

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön