22 Haziran 2016 Çarşamba

Süper Papağan (2016)

Süper Papağan (2016)

Meksika, ABD ortak yapımı olan Animasyon filmi Süper Papağan (2016) 24 Haziran 2016 günü gösterime giriyor. Yönetmenliğini Ricardo Arnaiz ve Mike Kunkel ikilisinin üstlendiği filmin senaryosunu Ricardo Arnaiz ve Dulce Belchez birlikte yazmışlar. Orijinal adı "El Americano: The Movie" olan animasyon 98 dakika sürüyor.

Süper Papağan (2016) Afiş

Süper Papağan (2016) Filminin Konusu:

Meksikalı genç papağan Coco'nun ailesi nesillerdir sirk işiyle uğraşmaktadır. Coco, televizyon yıldızı olan El Americano'nun hareketlerini yapabilmeyi hayal etmektedir... Kötü kuşlar sirkte yönetici olan babasından kaba kuvvet kullanarak denetimi alınca Coco gözündeki tek kahramandan yardım istemek üzere Hollwood yollarına düşer. Bu eğlenceli bazen de tehlikeli yolda kendini keşfedecek aslında kahramanın kendi içinde olduğunu öğrenecektir.

9 yorum:

  1. Eğlenceli bir çizgi filme benziyor. Paylaşım için teşekkürler. Sinemaya gitmek için Oğlumun sabırla büyümesini bekliyorum.Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buyuseler diye gözlerinin içine bakıyoruz değil mi? Zaman öyle çabuk geçiyor ki o keyifli günlerde gelecek :) Ben teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Her ne kadar benlik olmasa da acayip şekerler yahu!!! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu Meksikalilar kanatlı hayvanları çizgiye taşımayı seviyorlar Dilek! Nisan ayinda da horozları beyazperdeye tasimislardi. Onlarda çok sekerdi:)

      Sil
  3. Bunu çocuklarım sevebilir. Bu arada blogunun yeni hali cuk diye oturmuş tarzına. Hayırlı olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Nilgün Hanım, nisan ayında geçmiştim Com adresine çizgimi artik yakaladım sanıyorum. :)

      Sil
  4. Artık animasyon izlemeye başlamalı. Hazır tatildeyken...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Animasyonlar tam yazlık, hafif oldukları için ben de tercih ediyorum. Daha 2 gün önce song of the sea isminde bir animasyon izledim güzeldi. Sevgili Gül Özdemir'in tavsiyesiydi. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
    2. Beğenmenize çok sevindim, ben de şu sıralar film izlemeyi azalttım ama tekrardan başlayacağım, sizden öneri alırım sık sık. Bu animasyonda hoşuma gitti öncelik vermeye çalışacağım :)

      Sil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön