13 Haziran 2016 Pazartesi

Siyahın Elli Tonu (2016)

Siyahın Elli Tonu (2016)

Filmin ismi tanıdık geldi değil mi? Bunun bir sebebi var. Çünkü 2015 yapımı olan Grinin Elli Tonu filminin komik versiyonunu çekmişler. Filme gri yerine siyah ismi verilmiş, başkahramanın adı Christian Grey yerine Christian Black olmuş ve kadro beyaz yerine siyah tenli oyuncular tercih edilerek oluşturulmuş. Bu kısa açıklamadan hemen sonra filmin künyesine göz atalım.
 *** 
Michael Tiddes'ın yönetmenliğini yaptığı ve Rick Alvarez, Marlon Wayans ikilisinin senaryosunu yazdığı Siyahın Elli Tonu (2016) filmi 17 Haziran 2016 günü gösterime giriyor. Orjinal ismi Fifty Shades of Black (2016) olan ABD yapımı Komedi türündeki film 92 dakika sürecek.


Filmin başlıca oyuncu kadrosunda ise Marlon Wayans (Christian Black), Kali Hawk (Hannah Steale), Fred Willard (Gary), Mike Epps (Ron), Affion Crockett (Eli), Jane Seymour (Claire), Florence Henderson (Mrs. Robinson), Andrew Bachelor (Jesse), Kate Miner (Ashley)... yer alıyor.

Siyahın Elli Tonu (2016) Konusu:

Kirli işler yapan genç, yakışıklı ve zengin patron Christian Black, bir üniversite öğrencisi Hannah ile röportaj yapar. Sonrasında ise Hannah'yı takip etmeye başlar ve ona partneri olması teklifinde bulunur. Romantik bir genç kız olan Hannah, yaklaşık 1000 sayfalık (!) bir anlaşmayı imzalayarak Christian'ın kapalı kapılar ardındaki hayallerini gerçekleştireceği teklifini kabul eder. tt4667094
 ***
Film pek akıllı işi değil... Asıl filmi yerden yere vurmuşlar. Tamamen argo konuşmalardan oluşan bir içeriği var. Filmi izlemeyi düşünüyorsanız 2 yetmez 3-5 kere düşünmenizi önemle tavsiye ediyorum.

16 yorum:

  1. Neyse benim şu ara pek vaktim yoktu zaten:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaynak aldıkları filmle çok fena dalga geçmişler, eleştiri olması güzel ama bunu yaparken seviyeyi tutturamamışlar. İzlemek için harcadığım vakte ciddi ciddi üzüldüm Saadet Hanım.

      Sil
  2. griyi de hiç sevmedim bunu da sevmem zaten..

    YanıtlaSil
  3. İsmiyle ilgi çeken ama içi boş filmlerden biri anladığım kadarıyla.
    3-5 kere düşünmeye gerek kalmadan, tavsiyelerine uyarak izlemeyeceğim canım. Belki fragmana bakarım. Emeğine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Bana soracak olursan filmi tiye alıyoruz diye üstünden bal gibi de prim yapmış, rant elde etmişler. Beğenmemişsin de zaten, izleyip destek olmayalım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gri genel anlamda beğenilen bir film olmadı ama ismi çok ünlendi. Merak edip gidenler çok olacaktır diye düşünüyorum. Rant amaçlarına ulaşacaklar bence. Bilet rakamlarını takip edeceğim :) Teşekkürler...

      Sil
  5. griyi çok ilginç bulmuştum. İkincisi de çekiliyor sanırım. Korku filmleri ile dalga geçilen serilerden sonra sanırım asıl filmle dalga geçmeyi sevdiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bu filmin yönetmeni "ti" ye alma anlamında bir de korku filmi çekmiş:) Pek başarılı olmamış o da.
      Grinin Elli Tonu filminin ikincisini çekerlerse Türkiye'de oynar mı diye kafamda soru işaretleri oluştu. Bakalım gelen gün ne gösterecek. Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  6. Hahhhaa iyi yapmışlar
    sanki gri pek iyiydi ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gri'yi başka oyuncular oynasaydı iyi olur muydu bilmiyorum. Veya yönetmen farklı olsaydı? Kitabını okumamıştım. Merak eder oldum Didemika. :)

      Sil
  7. Ay Zülal çok güldürdün beni :D akıllı işi değil :)))) Komik diye görünce sevinmiştim ama uçuşan kötü esprileri ve sahneleri tahmin edebiliyorum :S :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha ilk dakikalarında izlemeyi bırakmıştım. Ama hakkında yazacağım için mecburen devam ettim Dağınık! İş kazası diyelim :)

      Sil
  8. Grey, keşke Grey kalsaymış :D Dalga geçmek için çekilenler genelde kötü oluyor, Açlık Oyunları hakkında öyle bir film vardı -adını hatırlayamıyorum- ama oldukça kötüydü :/

    YanıtlaSil
  9. Rant için yapılan saçma filmlere karşı olduğum için bunu izlemeyeceğim. Grinin elli tonunu da izlemedim.Kitabına biraz bakmıştım ve beğenmemiştim.

    YanıtlaSil

Film Gündemi Copyright © 2019 Tüm Hakları Saklıdır...
Sayfa Başına Dön